Sfatul Zilei din 6 octombrie 2022. Fecioara, vorbeste cu o persoana draga! Sagetator, a te simti jignit este firesc

Sfatul Zilei pentru Leu

Acceptati ca totul este impermanent, inclusiv viata insasi. Accepta faptul ca, pe masura ce te dezvolti, vei creste din lucrurile care odata au insemnat totul pentru tine. Accepta ca ceva la care ai visat cand erai mai tanar isi va pierde intr-o zi stralucirea.

Aceasta este traiectoria vietii. Si uneori, aceasta schimbare se intampla fara avertisment, ceea ce este probabil sa experimentati astazi. Dar nu va fie teama sa acceptati ajutor in momentele dificile. Sfat: Schimbarile vor veni fara avertisment.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Inveti din greselile tale trecute. Vei afla ca nu mai esti persoana care erai inainte. Poate ca in aceasta zi va fi dezvaluit ceva care va va zgudui serios increderea in viitor. Dar nu-ti fie frica de necazuri.

Majoritatea problemelor pot fi rezolvate cu inima deschisa. Sfat: Vorbeste cu o persoana draga.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Adevarul este ca nu poti forta oamenii sa respecte termenele limita sau sa-si infrunte temerile daca nu sunt pregatiti pentru asta. Dar aceasta zi va aduce nu numai termene limita incalcate si alte necazuri la locul de munca. Un interes natural pentru tot ce este nou te va ajuta sa faci fata poverii prezentei.

Chiar daca este doar o cafenea noua in drum spre serviciu. Sfat: Fii ghidat de curiozitate.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Frica si credinta coexista in sufletul tau. Ce vei alege? Gasind adevarul te va ajuta sa faci alegerea corecta si sa rezolvi problemele care apar in aceasta zi.

Ai chef de a-ti recastiga puterea daca alegi credinta in locul cosmarurilor. Sfat: este timpul sa-ti amintesti cine esti.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA