Sfatul Zilei din 6 octombrie 2022. Fecioara, vorbeste cu o persoana draga! Sagetator, a te simti jignit este firesc

Sfatul Zilei pentru Sagetator

A te simti jignit este firesc. Dar ar trebui sa incetezi sa te adancesti in tine si sa mergi mai departe astazi, ca un carnaval brazilian. Cu totii facem parte dintr-o piesa, dintr-o productie masiva de pe Broadway, dintr-o reprezentatie fara scenariu, replici sau prompter.

Poti sa iesi din umbra, sa renunti la rolul secundar si sa te asezi pe scaunul de regizor. Sfat: proiecteza-ti propria viata.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Ceilalti oameni aproape ca nu vor intelege niciodata alegerea ta. Dar aceasta este povestea vietii tale si tu esti directorul ei de creatie.

Accepta-te pentru cine esti. Amintiti-va de promisiunile pe care vi le-ati facut cu mult timp in urma.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Iti faci loc in viata ta fricilor si anxietatii, chiar daca vocea ta interioara te sfatuieste sa te opresti. Ai uitat complet de succesele tale din ultimele zile, adunand cu grija greseli.

Nu trebuie sa mergi pe coridoarele intunecate ale psihicului tau cand nimeni nu te urmareste. Chiar daca ai intr-adevar o dunga neagra astazi, nu ar trebui sa te judeci prea tare. Sfat: vei face fata fricilor.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Nu este vorba despre tine. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine in aceasta situatie este sa-ti gestionezi asteptarile si sa investesti in relatii in care te simti reciproc.

Poate ca persoana iubita nu este pregatita pentru obligatii mai serioase, dar asta nu inseamna ca poti pune imediat capat relatiei. Sfat: Da o noua sansa iubirii.