Sfatul Zilei din 7 octombrie 2022. Capricorn, petrece mai mult timp acasa. Gemeni, arata respect fata de cei dragi

Aceasta zi este potrivita pentru litigii si solutionarea disputelor, dar vineri nu ar trebui sa incepeti ceva in domeniul creatiei.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Vrei ca totul sa se intample in conditiile tale. Chiar aici si chiar acum. Dar asta nu se intampla. Nerabdarea ta este cel mai mare obstacol in drumul catre obiectivul tau.

Nu esti pedepsit cu asteptarea, ci pur si simplu ti se ofera mai mult timp pentru a te pregati pentru ceva nou. Sfat: Gestioneaza-ti asteptarile.

Sfatul Zilei pentru Taur

Faptele vorbesc mai tare decat vorbele. In ciuda conversatiilor deschise si sincere care au existat inainte, ti se ofera o perspectiva asupra adevaratei motivatii a partenerului tau.

Lucrul bun este ca ai capacitatea de a decide cat de mult vrei sa investesti intr-o relatie. Sfat: trebuie sa obtineti mai mult, dar meritati?

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Ai avut suisuri si coborasuri. Ai avut partea ta de acceptare pentru a mentine armonia. De asemenea, a trebuit sa faci compromisuri care nu ti s-au parut intotdeauna naturale.

Dar va aflati in acel moment al calatoriei voastre cand va intelegeti profund si respectati pe deplin alegerea prietenilor si a celor dragi. Sfat: Arata respect fata de cei dragi.

Sfatul Zilei pentru Rac

Umbra si lumina gasesc o modalitate de a coexista in sufletul tau. Respingand o parte a sufletului tau, respingi experienta umana in toata diversitatea ei.

Fa loc tristetii si dorului, maniei si resentimentelor. Iti va fi mult mai usor daca incetezi sa-ti mai ascunzi sentimentele. Sfat: Fa loc tristetii si melancoliei.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA