HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 8 Martie 2024. Săgetătorii au nevoie de o pauză, de o vacanță. Ești o romantică incurabilă, dragă Fecioară

Sfatul Zilei pentru Sagetator

ADVERTISING

In aceasta zi, nu este recomandat sa luati sume mari ca datorii. Controleaza-ti cheltuielile, nu lasa sentimentele sa-ti rapeasca bunul simt. Nu uitati ca valoarea unui cadou nu este in valoarea lui.

Astazi este o zi buna pentru o vizita la un cosmetician sau un terapeut. Toate procedurile vor fi benefice, vor ajuta la ameliorarea oboselii si iritatiei acumulate.

Nativii Săgetător au nevoie de o pauză, de o vacanță. Deconectați-vă, închideți-vă telefonul, nu mai răspundeți la email-uri ori la apeluri, mai ales dacă aveți ziua liberă și nu sunteți obligați să mergeți la serviciu.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Capricorni, astazi incearcati sa va ocupati rapid de toate treburile actuale si problemele urgente. Dupa munca, este util sa intri in autoizolare – fii singur cu gandurile si sentimentele tale, analizeaza toate evenimentele din ultimele zile.

A fi departe de agitatia unei multimi mari de oameni va va aduce beneficii sistemului nervos.

ADVERTISING

Sfatul Zilei pentru Varsator

In aceasta zi, calatoriile planificate de munca sau calatoriile romantice vor trece cu succes. Iti lipsesc fizic manifestarile de iubire si afectiune.

Gasiti timp pentru a fi aproape de cei dragi, discutati pe subiecte abstracte, compensati lipsa contactului apropiat. Pentru a evita dezamagirea si conflictul, amintiti-va ca nimeni nu va datoreaza nimic.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Pe drumul catre scopul lor, Pestii nu ar trebui sa recurga la inselaciune si actiuni ilegale. Totul va deveni clar mai devreme sau mai tarziu, ceea ce va va complica semnificativ viata.

Acest lucru va cauza daune ireparabile reputatiei tale, va afecta relatiile cu colegii si oamenii importanti pentru tine. Nu-i lasa pe altii sa profite de tine, sa-ti manipuleze sentimentele si slabiciunile.

ADVERTISING

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING