Sfatul Zilei din 9 octombrie 2022. Ai incredere ca vei avea in curand fondurile de care ai nevoie pentru a-ti achita datoriile, Berbec!

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Tindem sa fim mandri ca suntem maestri in mestesugul nostru. Dar in acest proces, uitam ca toata lumea a fost candva un incepator. Doar o reamintire: nu-ti fie frica de necunoscut, Sagetator.

Nu-ti fie frica sa o iei de la capat daca te simti chemat sa o faci. Acum este momentul perfect pentru a va imbunatati abilitatile pentru a va intoarce la carti sau pentru a investi in acest curs in strainatate. Stelele indica faptul ca eforturile tale vor aduce rezultate grozave.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Esti ingrijorat de modul in care banii si alte resurse vor ajunge la tine? Inlocuieste frica cu credinta, Capricorn. Du-te in spatiul capitularii.

Daca urmati legea abundentei, atunci tot ceea ce ati pus in Univers se va intoarce la voi inzecit. Sfat: Inlocuieste frica cu adevarata credinta.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Stelele va cheama sa va mutati intr-un spatiu de claritate cu privire la ceea ce cautati in aceasta legatura cu ceilalti si sa comunicati ceea ce va doriti.

Ceva spune ca dezvoltarea relatiilor promite noroc. Potentialul pentru ceea ce poti crea este nelimitat. Sfat: Exprima-ti deschis dorintele.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Este din ce in ce mai usor sa nu vorbesti despre lucruri importante. Dar esti prea familiarizat cu pericolele de a matura lucrurile sub covor, Pesti. Ceea ce va cheama astrele sa faceti astazi este sa va adresati.

Sa-si impartaseasca punctul de vedere in timp ce sunt deschisi la ceea ce au de spus. Puteti gasi sau nu o solutie imediat si este in regula. Ceea ce conteaza este ca esti gata sa faci un pas in directia corecta. Sfat: incepeti sa vorbiti despre lucrurile care conteaza.