TRIST ! Maria Cârneci vorbeste despre pierderea soțului

Maria Cârneci, confesiuni despre pierderea soțului. Artista este in continuare devastată de durere: “Am ce să regret”

Au trecut doi ani de când Maria Cârneci și-a pierdut soțul, însă cu toate astea, artista este în continuare devastată de durere. Îndrăgita interpretă a acceptat cu greu această veste cruntă, dar și realitatea că nu o să-și mai vadă partenerul de viață vreodată. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, artista a făcut confesiuni sfâșietoare despre momentul tragic prin care a trecut.

În urmă cu doi ani, Giani, partenerul Mariei Cârneci alături de care se vedea peste tot restul vieții, a încetat din viață din cauza unor probleme de sănătate pe care nu a putut să le învingă. Plecarea acestuia a afectat-o profund pe îndrăgita artistă, astfel că nici după doi ani nu poate accepta realitatea crudă la care a fost supusă.

Maria Cârneci a povestit în cadrul unei emisiuni TV că nu este zi de la Dumnezeu în care ea să nu se gândească măcar o dată pe zi la soțul ei pe care l-a pierdut în urmă cu doi ani. Deși știa că suferă de cancer de colon și lua tratamentul necesar, nimeni nu se aștepta să fie răpus atât de repede, cu atât mai puțin soția lui. Vestea cutremurătoare a venit ca un șoc pentru îndrăgita artistă, astfel că și acum simte aceeași durere când îi vine în minte tragicul moment.

De asemena Maria Cârneci a vorbit foarte frumos despre el, mărtusind că este bărbatul alături de care și-a creat o familie și a construit cele mai de preț lucruri. Mai mult decât atât, interpreta a explicat că zilnic îl vede prin tot ceea ce face și pe ce pune mâna, casa lor fiind încărcată de numeroase amintiri.

De-a lungul timpului, artista s-a consolat prin intermediul nepoatelor sale, însă durerea nu poate fi ștearsă, astfel că atunci când rămâne singură se afundă în gândurile sale, și fără a vrea, îi vin în minte toate momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de Giani, soțul ei.

“Chiar dacă mai uit prin nepoțelul mele sau prin nora și copilul meu, durerea este mare. Ei merg la treburile lor, iar eu rămân cu gândurile mele. Eu sunt un om puternic, cred ca Dumnezeu m-a întărit. Mie îmi place ca în urma mea sa ramana lucruri de calitate, indiferent prin ce trec.

Este o durere care nu o sa dispară. Eu nu am avut alte căsătorii. Era un bărbat foarte echilibrat și am ce să regret.

Am făcut multe lucruri cu el de care sa îmi aduc aminte. Sunt niște dureri dureroase. Sa știi ca ii pune capacul ala și nu îl mai vezi niciodată.”, a mărturisit Maria Cârneci.

Ultima dorință a lui Giani a fost să-și mai vadă o dată nepoatele
În același timp, Maria Cârneci a mărturisit că soțul ei era foarte atașat de nepoatele sale, iubindu-le ca pe ochii din cap. Astfel, înainte de a-și da ultima suflare, Giani a cerut să mai vadă pentru ultima dată o fotgrafie de pe telefon cu micuțele.

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele.

E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a declarat cântăreața la „Acces Direct de Weekend”.