CITATE

Cele Mai Tari BANCURI Ever

Un baiat s-a dus la ghiseul unui chiosc si a cerut un carton de lapte

Un baiat s-a dus la ghiseul unui chiosc si a cerut un carton de lapte. Proprietarul chioscului i-a dat cartonul si apoi il privea uimit ce avea de gand sa faca cu el. Baiatul a mers cativa pasi mai departe de chiosc, la o cabina telefonica. A folosit cartonul pentru a se urca pe el sa ajunga la butoanele telefonului public. Proprietarul chioscului il privea uimit si era curios ce avea de gand sa vorbeasca acel tanar la telefon.. Asa ca a tras cu urechea…

Baiatul: „Buna ziua, Doamna! Imi dati va rog jobul pentru a tunde iarba din gradina dvs?”
Doamna (la celalalt capat al convorbirii): „Am deja pe cineva care imi tunde iarba.”
Baiatul: „Voi tunde iarba la jumatate de pret fata de persoana care o tunde acum.”
Doamna: „Sunt foarte multumita de cum tunde persoana pe care o am acum.”

Baiatul (cu si mai multa perseverenta): „Doamna, o sa tund iarba si o sa curat si aleea. In acest fel veti avea cea mai frumoasa curte din cartier.”
Doamna: „Nu, multumesc!”
Baiatul, cu un zambet pe fata lui, pune receptorul telefonului inapoi in furca. Proprietarul care ascultase conversatia, se duce la baiat si il intreaba:
Proprietarul: „Fiule, imi place atitudinea ta. Ai o stare de spirit pozitiva si vreau sa-ti ofer un job.”
Baiatul: „Nu, multumesc!”
Proprietarul: „Dar erai atat de hotarat sa obtii un job…”
Baiatul: „Nu domnule, doar imi verificam performanta mea la jobul pe care deja il am. Eu sunt persoana care ii tunde iarba acelei doamne.”

Un avocat nu oprește mașina la semnul STOP și este tras pe dreapta de un polițist.

Un avocat nu oprește mașina la semnul STOP și este tras pe dreapta de un polițist. Avocatul este un tip arogant, care se crede mult mai deștept decât alții , așa că omul nostru decide să facă puțin mișto de polițist

– Actele dvs, vă rog!
– Pentru ce?
– Nu ați oprit la semnul STOP!
– Am încetinit și era liber, nu venea nimeni!
– Dar nu ați oprit mașina pe loc…
– Care-i diferența?
– Diferența este ca la semnul STOP trebuie să opriți mașina pe loc, aceasta e legea…actele vă rog…
– Dacă îmi poți arăta care este diferența legală între a încetini și a opri, îți dau actele și te las sa-mi dai amenda, dacă nu, mă lași să plec și nu mă amendezi!
– De acord, dar coborâti, vă rog, din mașină !

Avocatul coboară liniștit , iar între timp, polițistul își scoate bastonul și începe să-i dea vârtos pe spinare avocatului, spunând:
-Vrei să mă opresc sau doar să încetinesc?

O bătrână a intrat în Banca Centrala cu un sac plin de bani

Într-o zi o bătrână a intrat în Banca Centrala cu un sac plin de bani. A dorit să vorbeasca cu directorul pentru a-și deschide un cont. Întrebată câți bani ar dori să depună, bătrâna răspunse 1,5 milioane$. Curios, directorul o întreabă de unde are atâția bani.

Bătrâna: Din pariuri.
Directorul: Din ce fel de pariuri?
Bâtrâna: De exemplu fac pariu cu dumneavoastră pe 250 000$ că aveți testiculele cubice.
Directorul a început să râdă, însă bătrână îl întreabă: Doriți să facem pariul?
Directorul: Bineînțeles! Pariez că testiculele mele nu sunt cubice.
Bătrâna: Atunci mâine dimineață la ora 10 sunt la dumneavoastră în birou și îl voi aduce și pe avocatul meu ca martor, dacă și dumneavoastră vă convine.
Directorul: De acord!

Seara, directorul a început să se îngrijoreze din cauza pariului și a petrecut ore lungi în fața oglinzii examinându-și testiculele. Le-a întors pe toate părțile, asigurându-se de fiecare dată că testiculele lui nu par în nici un caz cubice și sigur va câștiga pariul.

A doua zi, la 10 fix, bătrâna doamnă a sosit în biroul directorului, însoțită de avocatul ei.Atunci, directorul și-a dat jos chiloții ca bătrână și avocatul ei să vadă cât mai bine totul. Bătrâna doamnă s-a apropiat și l-a întrebat dacă îi permite să le pipăie. „Bineînțeles, poftiți!” a spus directorul, fiind vorba de foarte mulți bani. „Verificati și asigurați-vă 100%!” Doamna zâmbind, s-a apucat de treabă.

Atunci, directorul a observat, că avocatul se dă cu capul de pereți. A întrebat-o pe bătrână doamnă: „De ce face asta?” La care aceasta i-a răspuns: „Probabil pentru că am făcut pariu cu el pe 1.000.000 dolari că azi în jurul orei 10 dimineața voi ține în mână testiculele directorului Băncii Centrale!…