Veste Proasta pentru ROMANIA. Ludovic Orban isi depune demisia. Iata cine ii va lua locul

ULTIMA ORA! Ludovic Orban își depune demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților

ULTIMA ORA!! Scăpăm de NOUL VIRUS? Anunțul a fost făcut

Ludovic Orban îşi depune miercuri, la ora 12,00, demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Niciun partid nu are majoritatea pentru a obține alegerea unui nou președinte.

Sunt un om de onoare, un om care îşi respectă cuvântul. Îmi voi depune demisia din funcţia de preşedinte al

Camerei Deputaţilor mâine (miercuri – n.r.), la ora 12,00, şi voi face o declaraţie după ce îmi depun demisia”, a anunțat Ludovic Orban, în urmă cu o zi, la Palatul Parlamentului.

Se dau 80.000 de euro tuturor românilor care știu să facă asta

În urmă cu două săptămâni, după ce a pierdut alegerile pentru preşedinţia PNL, el anunţa că şi-a trimis la partid demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru a fi la dispoziţia noului lider al liberalilor, care să o depună în momentul în care consideră necesar.

“Nu mi-am depus demisia la Camera Deputaţilor, pentru că, dacă astăzi mi-aş fi depus demisia la Camera Deputaţilor, cel mai probabil preşedinte al Camerei Deputaţilor ar fi ajuns un pesedist şi nu vreau să fac un cadou PSD”, explica atunci Ludovic Orban.

El preciza că demisia lui va fi la dispoziţia preşedintelui PNL pentru 15 zile, iar, dacă acesta nu o va înainta în acest interval de timp, o va depune personal.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că social-democraţii ar putea viza funcţia de şef al Camerei Deputaţilor dacă “se creionează o majoritate”, adăugând că lui, în acest moment, îi e suficientă funcţia de “şef la ‘Ciuma Roşie”. scrie digi24.ro

Ioana Nastase si-a dorit un armasar. Cand a aflat cat costa, Ilie Nastase a pus piciorul in prag. Pretul este colosal