HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Pentru a face un Vărsător să se îndrăgostească îți trebuie multă răbdare. 7 zodii de bărbaţi greu de iubit

CAPRICORN

ADVERTISING

Capricornii sunt greu de iubit pentru că se concentrează foarte mult pe muncă și nu se implică foarte mult în relații. Planul profesional este cel mai important pentru ei și vor să-și construiască ma întâi o carieră, apoi o familie.

Deși acești nativi sunt greu de iubit, atunci când se îndrăgostesc sunt loiali și stabili. Au totuși tendința de a analiza fiecare detaliu în amănunt și sunt pretențioși când vine vorba de partenera de viață.

GEMENI

Nativii născuți sub acest semn zodiacal nu sunt capabili să ia decizii și le lipsește stăpânirea emoțională. Nu stau bine nici la capitolul comunicării și celor apropiați le trebuie multă răbdare pentru a-i înțelege pe acești nativi.

Este destul de greu să-i faci pe plac acestor nativi pentru că au o personalitate duală și de cele mai multe ori se află în situații din care nici ei nu știu să iasă.

LEU

Se știe foarte bine faptul că leul este o persoană dinamică și puternică cu care nu multă lumea poate ține pasul. Pentru a cuceri un nativi din această zodie este nevoie de mari eforturi pentru că sunt pretențioși.

ADVERTISING

Leii își doresc o parteneră de viață care să aibă aceleași gânduri și să îi placă aceleași lucruri ca și lui și de aceea nu este de mirare că le este greu să-și găsească pe cineva cu care să aibă o relație serioasă.

SCORPION

Nativii născuți în această zodie sunt greu de citit. Niciodată nu vei putea anticipa ce va urma să spună sau să facă acești nativi. Nu știu ce vor de la viață și de obicei transmit semnale greșite celor din jur.

Scorpionii tind să se închidă uneori în ei și să stea doar cu propriile lor gânduri, fără a lăsa pe cineva să se apropie de ei. Înainte de a se implica într-o relație, ar trebui să se mai maturizeze.

PEȘTI

Peștii sunt unii dintre cei mai romantici nativi din zodiac și se hrănesc cu dramă. Mereu îi vei auzi că se plâng de lucruri care li se întâmplă și vor dramatiza orice lucru minor.

ADVERTISING

Dacă vrei să ai în viața ta un nativ născut în zodia Pești sau dacă ai deja unul, îți trebuie nerv de oțel și trebuie să fii un ascultător foarte bun.

FECIOARĂ

În momentul în care acești nativi nu sunt siguri în cine pot avea încredere, vor ține oamenii la distanță. Fecioarele sunt independente și de aceea nu le place să dea explicații sau să depindă de cineva.

Pentru a cuceri un bărbat din acest semn zodiacal trebuie să fii inteligentă și să știi cum să menții o discuție. Doar prin inteligență și determinare poți ajunge la inima unei fecioare.

VĂRSĂTOR

Nativii care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt cei mai rezervați. Nu le place să comunice și nu se deschid în fața celorlalți aproape niciodată. Formează un zid și le este greu să aibă încredere în oameni.

ADVERTISING

Pentru a face un Vărsător să se îndrăgostească îți trebuie multă răbdare și vei fi nevoită să insiști în așa fel încât să se deschidă în fața ta. Mai întâi va trebui să-l faci să se simtă confortabil în preajma ta.

ADVERTISING
ADVERTISING