“Căsnicia nu este pentru mine”. Motivul te va lăsa fără cuvinte, dar a ajuns cunoscut în întreaga lume și toți au fost de acord cu el… Uite ce a aflat

Bărbatul era fericit că s-a căsătorit cu femeia perfectă, dar după un an și jumătate s-a hotărât

Cei doi din imaginea de mai sus sunt Kim și soțul său, Seth Adam Smith, cel care a înțeles după un an și jumătate de căsnicie că mariajul nu prea i se potrivește… Toți l-au condamnat la început, dar după ce i-au ascultat cuvintele, s-au declarat complet de acord cu el. Probabil că și tu vei păți la fel!

După un an și jumătate de căsătorie, Seth a înțeles adevăratul scop al căsniciei. El a postat un mesaj pe blogul său cu titlul: ,,Căsătoria nu este pentru mine”.
Iată ce a zis acest om:

,,Fiind căsătorit de un an și jumătate, am ajuns recent la concluzia: căsnicia nu este pentru mine.
Înainte de a începe să faci presupuneri, continuă să citești.

Eu și soția mea ne-am cunoscut cu 15 ani în urmă, când eram încă elevi. Am fost prieteni pe parcursul a 10 ani până când am înțeles că nu mai vrem să fim doar prieteni.

Însă chiar și îndrăgostindu-mă de cea mai bună prietenă a mea, nu am fost scutit de anumite temeri în ceea ce privește căsătoria. Cu cât eram mai aproape de luarea acestei decizii, cu atât mai tare eram cuprins de o frică paralizantă. Eram pregătit? Făceam oare alegerea corectă?

Era Kim persoana potrivită pentru căsătorie? Oare ea mă va face fericit?

Apoi, într-o noapte decisivă, i-am împărtășit aceste gânduri și îngrijorări tatălui meu.
Probabil fiecare dintre noi a trecut prin momente, în care timpul parcă se încetinește sau aerul devine nemișcat și totul parcă se sfârșește, transformând acea clipă în ceva de neuitat.

Un astfel de moment a fost cel în care tata mi-a răspuns la întrebările mele. Zâmbind cu înțelepciune, el mi-a spus: „Seth, tu ești foarte egoist. Așa că îți voi da un răspuns simplu: căsnicia nu este potrivită pentru tine.

Nu te căsătorești pentru ca tu să fii fericit, ci pentru a face pe cineva fericit. Chiar mai mult, nu te căsătorești doar pentru tine, ci de dragul unei familii, de dragul viitorilor tăi copii. Cine vrei să-i crească și să-i educe? Căsnicia nu este pentru tine. Nu este despre tine. Ea se referă la persoana, cu care te căsătorești.”

CITESTE CONTINUAREA