HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special realizat de Nicoleta Svârlefus. Ce calități și defecte au zodiile. Nativii de aer caută mereu colaboratorul perfect

ADVERTISEMENT

Potrivit unui horoscop special realizat de Nicoleta Svârlefus, fiecare zodie are puncte forte și puncte slabe. Unii dintre nativi se pot lăuda cu abilități incredibile, în timp ce alții sunt destul de sensibili în privința anumitor aspecte.

Horoscop realizat de Nicoleta Svârlefus: ce calități și defecte au zodiile

Horoscop Special pentru Berbec

Berbecii au un spirit competitiv puternic. Ei au nevoie mereu de scopuri înalte, au nevoie de luptă. Dacă nu se angrenează în lupte, stârnesc multe conflicte. Spiritul lor de războinic le dă multă energie și ambiție.

Horoscop Special pentru Taur

Taurii se urnesc foarte greu. Ei au drept calitatea principală statornicia. Par mai lenți și reticenți la schimbări, dar sunt nativi pe care ne putem baza. Sunt foarte loiali.

Horoscop Special pentru Gemeni

Gemenii sunt foarte comunicativi. Sunt foarte curioși. Vor să schimbe mereu decorul. Dacă aceste calități sunt direcționate greșit, tind să pară neserioși. Nu prea apucă să aprofundeze nimic.

Horoscop Special pentru Rac

Racii au dorința de a-și împărtăși afecțiunea. Tind să devină insistenți, sufocanți și posesivi. Racii dau impresia de multe ori că nu acționează pentru ceea ce vor să obțină.

Horoscop Special pentru Leu

Leii pot deveni vanitoși și infatuați și de multe ori insuportabili. Cer de multe ori prea multă atenție. Nativii de foc sunt foarte creativi și loiali, în schimb.

ADVERTISEMENT

Horoscop Special pentru Fecioara

Fecioarele sunt foarte inteligente, la fel ca Gemenii, fiind guvernați de Mercur. Fecioarele se concentrează bine pe analiză, pe sinteză. Sub aparența liniștită a lor, zace un vulcan.

Horoscop Special pentru Balanta

Balanțele sunt iubitoare de consens. Nativii de aer caută mereu colaboratorul perfect, partenerul perfect. Vor mereu să coopereze și să împartă bucuria cu cineva.

Horoscop Special pentru Scorpion

Scorpionii sunt cei mai puternici

Scorpionii sunt de temut și toți se strâmbă când aud de ei. Sunt cei mai puternici din zodiac. Căile prin care obțin succesul le știu doar ei.

Horoscop Special pentru Sagetator

Săgetătorii sunt niște exploratori. Ei vor să deguste viața din ce în ce mai mult, din ce în ce mai variat. Ei caută mereu să afle ceva nou. Oamenii îi pot percepe ca fiind prea instabili, prea neserioși.

ADVERTISEMENT

Horoscop Special pentru Capricorn

Capricornii sunt foarte organizați și disciplinați. Calitățile lor se pot transforma în trăsături de caracter insuportabile pentru ceilalți. Pot călca peste orice pentru a învinge.

Horoscop Special pentru Varsator

Vărsătorii sunt idealiști, creativi, originali. Ei reprezintă semnul umanității. Ei nu reușesc, culmea, să aibă relații prea intime. Ei iubesc umanitatea, dar nu iubesc oamenii neapărat.

Horoscop Special pentru Pesti

Peștii au o profunzime la care nicio zodie nu poate ajunge. Sunt foarte creativi. Sunt buni vindecători. Dacă se retrag prea mult în lumea lor, se pot desprinde de realitate.

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT