HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Lavanda este planta preferata de Balante. Ce planta se potriveste cu fiecare nativ din horoscop. Ele te ajuta sa o duci bine

Zodii si Plante

Plantele ne pot înfrumuseța ziua, dar mai ales viața. Extrem de iubite pentru aspectul lor gingaș și nu numai, aproape fiecare locuință are plante și flori decorative. Însă, știai că există o plantă potrivită pentru fiecare semn zodiacal al horoscopului? Acestea te ajută să o duci bine, din toate punctele de vedere.

Plantele potrivite zodiilor din horoscop

Sunt oameni care admiră plantele sau florile de la distanță, fără să știe că pot spune multe despre personalitatea lor. Unele exemplare ne ating sufletul sau ne inspiră în misiunea noastră constantă de a trăi în momentul prezent. Există plante asociate cu zodiile noastre.

CITESTE SI: Horoscop Special: Cum se comportă zodiile când sunt îndrăgostite

Vizual, o plantă ne captează toată atenția, iar spiritual, ne pot atinge sufletul, lăsând scepticismul pentru alte situații mai relevante. Ne putem inspira de la plantele preferate, pentru a ne da seama ce fel de personalitate are zodia noastră din horoscop. Iată ce floare i se potrivește cel mai bine zodiei tale.

Ce plantă indică semnul tău zodiacal

Așa cum există plante asociate cu horoscopul, la fel există și cristale asociate cu zodiile. Cristalele și plantele sunt o artă oferită de Mama natură, ele fiind rezultatul a ani întregi de metamorfoză și echilibru. Și nu sunt puține ocaziile când vedem un astfel de mineral extrem de colorat, cu linii parcă trasate cu cele mai fine pensule, potrivit playtech.ro.

Berbec
Guvernator – Marte. Element – foc. Calitate – masculin. Semn – cardinal (“îndeamnă la mișcare”) Ziua săptămânii – Marți (zi guvernată de Marte). Plante preferate – urzici, ghimbir, arnică, valeriană, usturoi și păducel.

Taur
Îl are ca guvernator pe Venus. Element – pământ. Calitate – feminin. Este un semn zodiacal fix (stabil). Ziua săptămânii – Vineri (zi guvernată de Venus). Plante care se potrivesc perfect nativului Taur sunt ginseng, traista ciobanului și salvie.

CITESTE SI: Fiecare NATIV din zodiac are înclinații către anumite domenii. Care sunt TALENTELE ascunse ale fiecărei zodii

Gemeni
Gemenii sunt guvernați de Mercur. Sunt un element de aer și au o calitate masculină. Zodia este un semn mutabil (“un semn care mijlocește, transmite și creează schimbări”). Cele mai recomandate plante sunt soc, pătlagină, pătrunjel, tei, alun și laba gâștei.

Rac
Racii au ca guvernator Luna. Zodia rac este un element de apă și un semn cardinal (care pune în mișcare). Optează pentru plante precum mure, măghiran sălbatic sau urzică.

Leu
Guvernatorul Leului este Soarele. Acest nativ este un element de foc și un semn fix (valorificator, consolidant, stabilizator). Alege mușețel, dafin, măslin, gutui sau gălbenele. Ți se potrivesc „mănușă”.

Fecioară
Fecioarele îl au pe Mercur ca guvernator. Zodia Fecioară este un element de pământ și un semn mutabil (schimbător, asimilator). Chimionul, anasonul, mărarul, rostopasca și alunul sunt plantele preferate de Fecioare.

CITESTE SI: Zodiile care se POTRIVESC cel mai bine la PAT. Ce stil prefera fiecare ZODIE in parte

Balanță
Balanțele îl au pe Venus ca guvernator. Zodia Balanta este un element de aer. Lavandă, coada șoricelului, trei-frați-pătați sunt plantele preferate de Balante.

Scorpion
Nativii din Scorpion il au ca guvernator pe Pluton si Marte. Zodia Scorpion este un element de apă. Usturoi, valeriană, mac, urechelniță sunt plantele preferate de nativii din Scorpion.

Săgetător
Sagetatorii il au ca guvernator pe Jupiter. Zodia Sagetator este un element de foc. Plante – castane, ginseng, păpădie

Capricorn
Nativii din Capricorn il au ca guvernator pe Saturn. Zodia Capricorn este un element de pământ. Plante – ridiche neagră, nuci

Vărsător
Varsatorii il au ca guvernator pe Uranus, Saturn. Este un element de aer. Plante – hamei, sunătoare, angelică, cicoare

Pești
Nativii din zodia Pesti il au ca guvernator pe Neptun, Jupiter. Zodia Pesti este un element de apa. Plante – cacao, pasiflora, brândușe