RETETE

Cele mai bune paste cu sos “Carbonara”. Iata RETETA simpla si rapida

ADVERTISING

Ingrediente:

250 gr spaghete
100 gr bacon
200 gr smantana


50 gr parmezan ras
2 galbenusuri
1 lingura unt

Mod de preparare:

Incingem untul intr-un vas apoi punem bacon-ul pe care il vom lasa sa se rumeneasca atat cat sa devina usor crocant.

ADVERTISING

Intr-un castron punem smantana, galbenusurile, si parmezanul ras fin.

Eu am folosit parmegiano regiano si a fost suficient de sarat incat nu a mai fost nevoie sa adaug sare. Dupa caz au dupa gust puteti adauga sare si piper.

Amestecam smantana cu galbenusurile si parmezanul pana la omogenizare si adaugam sosul obtinut peste bacon. Dam in unul-doua clocote apoi il lasam deoparte.

Cat preparam sosul punem la fiert si pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert le scurgem, le punem in sosul fierbinte si amestecam.

ADVERTISING

Se servesc fierbinti, daca doriti mai puteti adauga deasupra parmezan ras.

Poftă bună!

ADVERTISING
ADVERTISING

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *