HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

Un studiu al astrologiei ne spune care sunt semnele zodiacului care dau dovadă de cele mai puține maniere și pot fi groaznice, atunci când situațiile nu le favorizează.

Anumite situații scot la iveală ceea ce este mai rău în semnele zodiacale și le transformă în ceva ce în mod normal nu sunt. Când condițiile nu îi favorizează, există cei care sunt capabili să-și controleze emoțiile și să arate maniere, totuși, alții nu pot ascunde asta și pot fi destul de nepoliticoși.

Potrivit astrologiei, cinci semne ale zodiacului sunt cele care, datorită caracterului lor, pot fi victimele acestor trăsături neplăcute. Asta înseamnă că nu sunt nepoliticoși tot timpul, doar atunci când sunt supărați sau îi enervează cineva.

În acele cazuri, nu le este rușine să blesteme, să țipe, să manifeste dispreț sau să comită acte nepotrivite pentru societate. Conform unui clasament al astrologului Susan Taylor pe Astrofame, vă spunem care sunt cele mai groaznice zodii.

Cele mai groaznice cinci semne zodiacale, potrivit astrologilor

Săgetător

Primul loc în această listă este pentru Săgetător, un semn de foc care pare a fi foarte relaxat și optimist, dar ascunde o latură destul de grosolană.

Celor născuți între 23 noiembrie și 20 decembrie nu le pasă de maniere atunci când se simt încolțiți, legați sau blocați într-o situație.

Scorpion

Locul al doilea ia acest semn de apă care îi guvernează pe cei născuți în perioada 23 octombrie – 22 noiembrie. Nu se abțin să-și spună părerea, chiar dacă părerile ar putea fi agresive sau supărătoare pentru alții. Franchețea Scorpionului este adesea dureroasă.

Gemeni

Locul trei îi revine zodiei Gemeni, potrivit lui Taylor, pentru că acțiunile lor pot fi foarte imature. Cei născuți între 21 mai și 20 iunie au o personalitate dublă, adică sunt simpatici, dar și foarte neplăcuți. Când lasă emoțiile să se acumuleze în interior, ele explodează cu izbucniri grosolane.

Berbec

Zodia care îi guvernează pe cei născuți în perioada 21 martie – 19 aprilie ocupă locul patru în acest clasament.

Potrivit astrologului, temperamentul ei impulsiv este ceea ce o face să-și piardă mințile atunci când lucrurile nu merg așa cum vrea. Acesta este motivul pentru care poate fi destul de nepoliticos.

Taur

Locul cinci este pentru zodia care îi guvernează pe cei născuți în perioada 20 aprilie – 20 mai. Dacă este provocat, devine rapid enervat și poate comite acte neprietenoase.

Este greu de convins pentru că el crede orbește în idealurile și convingerile sale. Dacă insiști să-l faci să se răzgândească, îi poate scoate la iveală latura mai întunecată, potrivit stiridiaspora.ro.

CITESTE SI: Horoscop Special. Cele mai leneșe și comode zodii: Acestor nativi nu le place să facă nimic, nici acasă, nici la serviciu