Cu inima zdrobită mireasa își îmbrăca rochia albă în spital | Ea știa că în curând își va lua rămas-bun pentru totdeauna

Fiecare tânără visează să-și sărbătorească nunta într-un loc splendid, unde ar putea să strălucească, fiind înconjurată de admirația invitaților. Însă uneori soarta are plăcerea să strice astfel de planuri.

Așa și Candice Hammond din statul Georgia (SUA) își organizase cu atenție cea mai bună zi din viața ei, neștiind că va îmbrăca rochia albă în spital și că, devenind o tânără soție, va plânge amarnic.

Cu câteva săptămâni înainte de ziua solemnă Candice a aflat că tatăl ei, care de mult timp avea probleme de sănătate, a fost internat pe secția de terapie intensivă.

Prognosticul medicilor nu era favorabil. Aceasta a fost o adevărată lovitură pentru familia lor. Steve Hammond știa despre boala sa, însă spera că va reuși să supraviețuiască până la nunta fiicei sale. El visa să o conducă spre altar.

Atunci Candice și Thomas, viitorul ei soț, au hotărât să schimbe data ceremoniei, programată pe 1 octombrie. Ca să îndeplinească visul tatălui său, Candice a decis să se căsătorească chiar în spital.

Ceremonia a avut loc lângă patul muribundului, pentru ca el să-și poată ține fiica de mână, așa cum visase.

„A fost foarte emoționant. Toți s-au străduit să ne ajute să-i îndeplinim visul” — își amintește mama lui Candice. Steve privea cum frumoasa lui fiică și-a unit viața cu bărbatul iubit. Când a răsunat tradiționala întrebare „Cine o dă pe această femeie?”, Steve a ridicat încet mâna.

Fotograful matrimonial, care a făcut aceste poze, a participat pentru prima dată la o nuntă atât de neobișnuită:

„Fiecare tânără visează ca tatăl ei să o conducă spre altar și Steve a reușit să facă acest lucru, indiferent de orice. A fost o ceremonie uimitoare. Încă niciodată nu am simțit atât de multă dragoste!”

Fiecare tânără visează să aibă o nuntă ideală. Însă această ceremonie nu devine ideală, pentru că ai limuzine și un restaurant scump, ci datorită prezenței oamenilor, care te iubesc din toată inima.