ALTELE

Degetele la control! Ce se spune despre oamenii care au al doilea deget de la picior mai lung decât primul

ADVERTISING

Degetele picioarelor ne pot indica stramosii pe care ii avem, dar si anumite caracteristici ale personalitatii.

Cum afli ce mostenire ancestrala ai? Simplu! Priveste-ti degetele de la picioare.

Daca primele trei degete (incepand de la degetul mare) au aceeasi lungime inseamna ca ai un picior de roman. Stramosii tai au fost latini. Piciorul romanului este cel mai comun tip de picior, i se mai spune si piciorul calatorului.

Oamenii ce au astfel de picioare sunt sociabili, extrovertiti si iubesc sa calatoreasca. Sunt persoane de incredere, ce te vor sustine indiferent de situatie. Echilibrul si dorinta de explorare sunt caracteristici comune oamenilor cu astfel de picioare.

Daca de la degetul mare poti trasa o linie descendenta imaginara perfect dreapta, ai un picior de egiptean. Stramosii tai vin din tara piramidelor.

ADVERTISING

Persoanele cu picioare de egipteni sunt persoane impulsive, misterioase, greu de stapanit si greu de multumit. Ambitia si perseverenta sunt calitatile oamenilor cu picioare de egipteni.

Daca al doilea deget, cel de langa degetul mare este vizibil mai lung decat celelalte inseamna ca ai un picior de grec. Stramosii tai sunt eleni.

Piciorul acesta se mai numeste si piciorul flacara sau piciorul sportivului. Degetul al doilea mai mare ca celelalte degete arata dorinta de a conduce,de a controla. Oamenii puternici, creativi si dinamici au acest deget, potrivit rnl.ro.

ADVERTISING
ADVERTISING