HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special Neti Sandu, până pe 21 iunie 2023. Pentru Leu e o casă a succesului foarte bine conturată

Prima lună după eclipsa de Lună din Scorpion, anunță schimbări. Soarele a intrat în zodia Gemenilor pe 21 mai și va sta o lună, până pe 21 iunie. Neti Sandu a spus  ce urmează pentru fiecare zodie până pe 21 iunie, când se termină luna Gemenilor.

Luna plină în Săgetător, care se va încheia duminică, 4 iunie, marchează sfârșitul unui ciclu de șase luni care a început cu Luna nouă în acest semn de Foc, în noiembrie anul trecut.

Horoscop Special pentru Berbec

La Berbec casa banilor, casa contractelor, casa care are legătură cu semnarea contractului de muncă și care să aducă bani, e activată frumos un an de zile. Mai există încă o variantă de a face bani.

Berbecul se pot asocia cu cineva și după aceea poate călătorii, poate vorbi frumos, își poate expune ideile oriunde găsește el o platformă și să devină interesant.

Horoscop Special pentru Taur

Este vedeta zodiacului pentru că Jupiter a intrat în zodia Taurului, Uranus este și el acolo, la fel și Mercur. Taurul este un vizionar și un aventurier. Îndrăznește să negociezi, să călătorești și, eventual, să comunici. Uranus îi dă dintr-o dată un ambitus extraordinar și el o să fie foarte surprins de ce posibilități are, că e ca și cum i-ar pune dintr-o dată cineva aripi.

Mai e o încurcătură, poate acasă, trebuie să mai schimbe ceva, să mai arunce din lucruri, să se mute pentru o vreme, că poate mai repară ceva, dar poate câștiga banii rapid fix în perioada asta pentru că Mercur intră în casa banilor.

Horoscop Special pentru Gemeni

Au fost niște probleme de sănătate pe care, probabil, Gemenii nu le-au luat în serios și acum ar trebuie să își facă niște analize medicale. Planeta Venus o să intre în zodia banilor, pe acolo, face niște speculații financiare și nativii Gemeni pot încropi niște colaborări.

Apoi comunicarea, actele, toate lucrurile care țin de rezolvări și de învățământ, și din sfera asta a comunicării vor fi foarte bine aspectate.

Horoscop Special pentru Rac

Sunt niște aspecte favorizante în zona asta de proiecte de afaceri, pentru că Marte activează acolo zona creativă din punct de vedere al speculațiilor financiare, și atunci Racii poate vin cu vreo idee sau fructifică una mai veche și se pot folosi de prezența lui Marte care să aducă un proiect avantajos.

Nu trebuie să lase lucrurile la voia întâmplării, ci să le planifice clar, lună de lună, pentru a se îndrepta către obiectivele lor.

Horoscop Special pentru Leu

Pentru Leu e o casă a succesului foarte bine conturată. Este Jupiter, Uranus și Mercur o bună bucată de vreme în sfera asta a norocului, a succesului, a luminozității sociale și poate capătă o funcție, au o rezolvare la examen, la diverse alte lucruri în sfera asta, carieră. Există o foarte mare energie, dar trebuie dozată, filtrată, pentru că poate da o mare impulsivitate.

Horoscop Special pentru Fecioară

Fecioarele au casa deplasărilor foarte bine aspectată. Pentru că se descoperă cât de talentate sunt, de harnice și de muncitoare primesc o recompensă.

Și dacă până acum a fost o problemă la capitolul relație cu șefii, parcă se aplanează, în sensul că aceștia nu le mai au în vizor să le tot ceară numai lor să îndeplinească anumite sarcini.

Horoscop Special pentru Balanță

Balanțelor li se pot atribui niște succese în sfera financiară. Le intră niște bani, fie pentru că au cerut un împrumut, fie pentru că cineva le-a dat banii înapoi, fie că partenerul de cuplu ce-a primit a îndesat acolo în contul comun.

Apoi, din 11 iunie, Mercur este în domiciliu și e într-o relație foarte bună cu Balanța. Semn de aer cu semn de aer, Mercur, în domiciliu se crează un echilibru, o stare de bine.

Horoscop Special pentru Scorpion

La Scorpion este o casă partenerială foarte bună, foarte ofertantă. Interlocutorii reușesc să îl scoată din carapace, pentru că el este destul de închis, retractil, nu este dispus să vorbească prea mult, dar ceva anume o să-l facă să fie deschis.

Poate rezolva ceva și la capitolul parteneriat de afaceri, dar și să întâlnească pe cineva care să îi fie partener de viață și să fie nemaipomenit. Și nu va fi cineva, așa, să aibă și ei pe cineva. Nu, o să fie cineva care să fie exact ce îi trebuie și să construiască frumos o relație.

Horoscop Special pentru Săgetător

Săgetătorii au mult de lucru la serviciu, dar întotdeauna când Jupiter ajunge în casa serviciului, ei muncesc foarte mult. Deși nimic nu prevestea așa ceva, dintr-o dată, toată lumea are nevoie să mai facă ceva, să mai pună ei umărul.

În plus de asta, e ceva care lor le reușește, pentru că e marele lor patron, Jupiter, în casa serviciului, deci ei știu să facă lucrul ăla, chiar foarte bine. Sunt și bani, așa ar trebui. De asemenea, pot călători foarte ușor cu Marte în casa drumurilor, Săgetătorii fiind casa străinătății și a drumurilor lungi.

Horoscop Special pentru Capricorn

Capricornul poate câștiga niște bani din ceva, dar în primul rând vor avea un echilibru interior, pentru că odată activată zona asta, ei vor avea încredere că pe ce pun mâna, lucrul ăla se va rezolva, că e vorba de sfera copiii, adică să-i ducă la educație, la sport, la ceva.

Dacă vor să călătorească, se poate, și mai e câte ceva la serviciu, adică pot câștiga bani, dar pe de altă parte îi va cheltui, că nu are ce să facă, așa e conjunctura.

Horoscop Special pentru Vărsător

Vărsătorul poate cumpără diverse lucruri noi, poate le primește, poate se mută în casă, poate primește credit ca să cumpere o casă. Mercur întră în zodia Gemeni, care pentru el înseamnă același element de aer și să facă un echilibru și sufletesc, dar să-i facă și mai comunicativi pentru că ei sunt destul de plutitori.

Există în casa partenerială o combinație Venus-Marte, care cam întărâtă spiritele. Nu e obișnuit Vărsătorul cu așa ceva. Și el va atenua orice discuție, E bun organizator și găsește un grup cu care să facă o acțiune.

Horoscop Special pentru Pești

E an bun pentru Pești pentru comunicare, pentru adunat copiii, nepoți în jurul lor, să aibă activități comune, să se mute ori ei la nepoți, ori nepoții la ei sau să călătorească în sensul ăsta, să le fie de ajutor, să le fie unii altora.

Echilibrul ăsta le poate da încredere și să treacă mai ușor peste alte complicații care pot apărea. Mai sunt niște treburi de făcut pe acasă, pentru că Mercur va intra în domiciliu, în casa lor, și asta poate le aduce o rezolvare: cum să mai creeze spațiu acasă, cum să facă o curățenie.