HOROSCOP SPECIAL

Horoscop săptămânal din 18-24 Septembrie 2023. Gemeni se vor simți mai comunicativi și deschiși către noi experiențe. Capricornii au un potențial energetic de invidiat

Horoscopul saptamanii pentru Berbec

ADVERTISING

Nativii Berbec să se simtă plini de energie și motivați să ia inițiativa în diferite aspecte ale vieții. Aveți capacitatea de a lua decizii rapide și de a acționa eficient.

În sfera relațiilor personale, fiți deschiși la comunicare și ascultați cu atenție perspectivele celorlalți. Eforturile dvs. de a fi prezenți și de a oferi sprijin pot consolida legăturile cu cei din jur.

Horoscopul saptamanii pentru Taur

Atenția ta rămâne îndreptată spre casă și stabilitate, pe măsură ce Venus, guvernatorul tău planetar, își continuă lunga călătorie prin sectorul domestic al astrogramei tale. 

Apare o puternică dorință de celebrare, de farmec și de distracție, pe măsură ce Soarele formează o conjunctură cu planeta fanteziei, Neptun, și cu planeta puterii Pluto. Nu e nicio rușine să te distrezi! 

Echinocțiul evidențiază casa sănătății și a rutinei din astrograma ta, arătându-ți cum să aduci armonie în viața ta de zi cu zi. Gândește-te cum îți poți echilibra demnitatea și îndatoririle. Poți purta o uniformă de lucru și să te simți, totuși, drăguță? 

ADVERTISING

Dacă vreun semn poate realiza această performanță, acela este probabil Taurul! Acesta este, de asemenea, un moment pentru a găsi o modalitate plăcută de a cumpăni între plăcere și sănătate.

Horoscopul saptamanii pentru Gemeni

În această săptămână, nativii Gemeni se vor simți mai comunicativi și deschiși către noi experiențe. Aveți o dorință de a explora și de a vă conecta cu oameni noi, ceea ce vă poate aduce ocazii interesante.

În plan profesional, puteți avea oportunități pentru a-ți pune în valoare abilitățile de comunicare și adaptabilitate.

Aceasta poate fi o perioadă potrivită pentru a împărtăși idei și pentru a colabora cu colegii.

ADVERTISING

Horoscopul saptamanii pentru Rac

Nativii Rac vor simți o legătură mai solidă cu aspectele emoționale și intuitive ale vieții. Aveți capacitatea de a citi subtilitățile și de a vă conecta cu cei din jur la un nivel profund.

In sfera relațiilor personale, s-ar putea să aveți conversații sincere și autentice cu cei dragi. Aveți ocazia să oferiți sprijin și să manifestați sensibilitate în relațiile personale.

Asigurați-vă că acordați atenție nevoilor proprii în această perioadă. Fiți deschiși la auto-îngrijire și la găsirea unui echilibru între dvs. și ceilalți.

Horoscopul saptamanii pentru Leu

În această săptămână, nativii Leu vor simți o dorință de a se concentra pe obiectivele profesionale și pe aspirațiile lor. Aveți un simț puternic al ambiției și puteți lua inițiativa în proiecte importante.

ADVERTISING

În plan profesional, puteți avea oportunități să vă evidențiați calitățile de lider și să luați decizii importante. Fiți pregătiți să vă asumați responsabilități și să vă demonstrați competența.

În sfera relațiilor personale, este posibil să doriți să vă implicați mai activ în grupuri sau în cercul social. Carisma și energia voastră pot atrage atenția celor din jur și pot contribui la construirea de legături noi.

Horoscopul saptamanii pentru Fecioară

Ești un magnet care atrage ceea ce îți dorești, deciconcentrează-te pe lucruri pozitive și gândește-te la ceea ce vrei, mai degrabă decât ce nu vrei.

Poți să-ți asumi riscuri pe care în mod normal nu le-ai accepta. Este o zi bună să-ți postezi CV-ul, să ai un interviu de angajare sau să-i ceri șefului o mărire de salariu. Dacă ești în căutarea dragostei, este o zi grozavă pentru o primă întâlnire.

ADVERTISING

Horoscopul saptamanii pentru Balanță

Ambele planete par să stea nemișcate, oferind energie puternică pentru a te ajuta să atragi ceea ce dorești. Fă-ți puțin timp pentru a-ți da seama ce este, de la dragoste la carieră și la stil de viață. Universul ascultă.

Este posibil să primești mesaje din Univers și să ai impresii intuitive despre un prieten. Visele tale ar putea conține informații valoroase, așa că acordă-le atenție. Aceasta este o zi bună pentru a lucra la perfecționarea intuiției și la încrederea în îndrumarea ta interioară.

Horoscopul saptamanii pentru Scorpion

S-ar putea să-ți dai seama că ești îndrăgostit. Ar putea fi o conexiune emoțională profundă cu o persoană sau te-ai putea găsi pe deplin angajat într-un anumit curs de acțiune. 

Un prieten s-ar putea să te invite la distracție, determinându-te să stai treaz după ora ta de culcare. Conversațiile plăcute, mâncarea și băutura bună te pot ține angajat până la orele târzii ale nopții.

ADVERTISING

Horoscopul saptamanii pentru Săgetător

Venus reprezintă dorințele tale, în timp ce Jupiter aduce noroc și expansiune. Cu aceste energii combinate, devii un magnet pentru ceea ce vrei.

Ai capacitatea de a conduce întâlniri și de a avea un impact. Poți naviga prin foi de calcul complexe și le poți prezenta într-un mod convingător. Abilitățile tale de persuasiune sunt sporite și poți vinde orice. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este o zi grozavă pentru un interviu.

Horoscopul saptamanii pentru Capricorn 

Nativii zodiei Capricorn au un potențial energetic de invidiat. Se pare că standardele tale ridicate au făcut că tu să devi o altă persoană, indiferent că privim din punct de vedere al modului de exprimare sau din punct de vedere al acțiunilor.

Acest aspect te va face să ai de câștigat la un moment dat, chiar dacă poate că, acum nu vezi lucrurile așa și nici nu te gândești la asta prea mult. De asemenea, de luat în calcul este și faptul că ar trebui să ieși mult mai des în natură și să te relaxezi la soare, atât cât a mai rămas. 

ADVERTISING

Horoscopul saptamanii pentru Vărsător 

Nativii zodiei Vărsător, nu ar trebui să exagereze cu gândirea oportunistă și profitoare. Ai tendința că în ultima vreme să te gândești doar la propria persoană, aspect care nu este întotdeauna unul negativ, însă cu toate acestea, dacă te vei ține scai de acest obicei, va începe să facă parte din vată ta, mai mult decât ai vrea.

Astfel poate că ar trebui să te retragi ușor ușor, din a pune stăpânire pe acest aspect, pentru a putea reveni la normal. De asemenea, din această cauză riscați să va amânați un proiect important și să pierdeți beneficii cu adevărat importante pentru voi. 

Horoscopul saptamanii pentru Pești 

Peștii ar trebui sa își oprească câteva zile libere, tocmai pentru a se relaxa, fie că vei petrece timp în casă, singur, fie că vei avea tot felul de ieșiri, în oraș, la muzeu, la restaurant sau altele de acest fel, important este să găsești o modalitate de a te relaxa.

Emoțiile pozitive va vor acapara în această perioadă, în special datorită faptului că veți intra în posesia unor informații despre care nu aveai habar până în momentul de față, dar care te vor bucura, în cele din urmă.

Important este să vezi și tu partea bună a lucrurilor, chiar dacă este imposibil că în fiecare zi să ai parte doar de bucurie.

ADVERTISING
ADVERTISING