HOROSCOP SPECIAL

Horoscopul tău de Halloween este gata. Este cel mai bun moment pentru a-ți îmbrățișa latura creativă. Leu, ești în chef să devii și mai înfricoșător

ADVERTISEMENT

Luați-vă sarea neagră pentru a vă proteja casa de energia nedorită!

Horoscop Special Halloween pentru Berbec

Deși s-ar putea să cauți distracție , vei descoperi că cel mai bun rol pe care îl poți asumă în acest Halloween este acela de cineva care poate proteja membrii comunității tale locale sau ai grupului de colegi. 

Indiferent dacă alegi să fii șoferul sobru al echipei tale sau să acționezi ca monitor al siguranței pentru cartierul tău când toată lumea se mulțumește, vei descoperi că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să fii de folos celorlalți.

Horoscop Special Halloween pentru Taur

Halloween-ul este cel mai bun moment pentru a-ți îmbrățișa latura creativă. Te vei împodobi în cel mai fabulos costum făcut manual de tine pentru a-ți arăta estetica uimitoare. 

Nu numai că încrederea dvs. va crește, datorită tuturor complimentelor pe care le veți primi, dar puteți găsi o nișă în realizarea de costume personalizate sau în aranjarea altora, poate ca un hobby sau o bătaie secundară .

ADVERTISEMENT

Horoscop Special Halloween pentru Gemeni

Nu ai profitat de ocazia de a te distra de luni de zile, din cauza tuturor proiectelor pe care le-ai asumat recent. Conform yusmedia.ro, acum este momentul să ieși și să socializezi. 

Nu lăsa petrecerea să meargă prea departe, echipa ta se bazează pe abilitățile tale Mercurial bine reglate pentru a spune povești înfricoșătoare la sfârșitul nopții, așa că vei dori să fii coerent.

Horoscop Special Halloween pentru Rac

Halloween-ul aduce un moment mistic care te inspiră să aprofundezi. Este momentul perfect pentru a face acest lucru, deoarece vălul dintre lumea metafizică și cea fizică este mai subțire decât de obicei, scrie yusmedia.ro.

Aceasta înseamnă că vă gândiți să trageți cărți de tarot sau să programați o lectură dintr-un mediu pentru a înțelege energia spirituală pe care o simți. Experiența se va dovedi a fi vindecatoare, deoarece vă va permite să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă diferită și să obțineți claritate.

ADVERTISEMENT

Horoscop Special Halloween pentru Leu

Ești în chef să devii și mai înfricoșător în acest Halloween, poate cu ceva de genul unei plimbări cu fantome care evidențiază toate locurile bântuite din orașul tău. 

Deși deseori îți arăți natura îndrăzneață, s-ar putea să-ți lași garda jos și să expui partea lașă mai puțin văzută a personalității tale, dar numai printre cei mai buni tăi care nu te vor judeca. Pregătește-te să simți fiorii curgându-ți pe spate atunci când pornești în această aventură.

Horoscop Special Halloween pentru Fecioara

Deoarece Halloween-ul cade într-o noapte de lucru, vrei să te apleci în natura ta practică și să o numești o seară devreme, după ce ai comandat mâncare la pachet pentru cină și ai vizionat un film înfricoșător. 

La urma urmei, ai petrecut întregul weekend în costum și ai sărbătorit sărbătoarea cu prietenii, motiv pentru care nu vei fi dezamăgit de planurile de a viziona Netflix și de a te relaxa cu emoții pe 31. Odihnește-ți frumusețea, Fecioară. 

ADVERTISEMENT

Horoscop Special Halloween pentru Balanta

A fi un procrastinator profesionist înseamnă că deseori îți lași sarcinile de lucru în ultimul moment. Cu termenele limită care se apropie, va fi greu să-ți faci sarcinile și să stai cu prietenii tăi de Halloween. 

Prin urmare, ar trebui să faceți cât de mult puteți dimineața pentru a vă asigura că puteți ajunge la o întâlnire cu prietenii sau colegii tăi seara – chiar dacă este un eveniment discret.

Horoscop Special Halloween pentru Scorpion

Tânjiți după conexiuni suflet-la-suflet, ceea ce vă va face să vă curățați calendarul și să programați timp singur cu huidu-ul sau prietenul tău pentru a petrece seara la nivel intim. 

Cu aura ta care radiază multă energie intensă, vei alege să planifici o seară individuală de decadență și plăcere la barul sau restaurantul tău preferat.

ADVERTISEMENT

Horoscop Special Halloween pentru Săgetător 

Ca iubitor de farse, intri complet în spiritul sărbătorilor și vrei să-ți păcăliști prietenii în loc să oferi delicii. Dar, când lucrurile vor fi răsturnate, vei avea o altă părere despre cum te simți să fii de cealaltă parte a problemelor, scrie yusmedia.ro.

Dacă ai de gând să le faci, trebuie să le iei glumele cu o abordare uşoară şi să râzi (dacă glumele lor practice nu depăşesc graniţele).

Horoscop Special Halloween pentru Capricorn

Odată ce intri în spiritul de Halloween, vei descoperi că vrei să zdrobești concurența pentru a avea cel mai bun costum. Chiar dacă nu este un concurs, vrei să fii cea mai îndrăzneață 

versiune a lui Barbie pe care o poți și ieși în evidență printre marea de păpuși aspirante. talentul nostru artistic este la cote maxime, așa că vă va fi ușor să vă îndepliniți obiectivele și să vă prezentați la festivități arătând uimitor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Special Halloween pentru Vărsător 

Sunteți gazda supremă, deoarece sunteți foarte amabil cu oaspeții dvs. În acest Halloween, nu vrei să mergi prea tare când petreceți pentru a juca rolul de animator fără probleme. 

De asemenea, trebuie să aveți inteligență pentru a juca cu ochiul, conform yusmedia.ro, introducerea peep-urilor, moderarea bingo-ului de noapte de luptă, împărțirea echipelor pentru șaradele morții și asigurarea faptului că bolul de punch este complet aprovizionat în orice moment. 

Horoscop Special Halloween pentru Pești 

Acest Halloween aduce la viață propriile tale fantome – nu, nu sunt apariții reale, dar ar putea la fel de bine să fie. Există o probabilitate de 99,9% să te lovești de un fost la o petrecere, iar o altă fostă dragoste de flacără să-ți bombardeze telefonul cu texte excesive. 

Înainte ca spiritul serii să te împingă să răspunzi, gândește-te un minut dacă vrei cu adevărat să mergi înapoi sau dacă ar trebui să cunoști pe cineva nou.

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT