HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Berbecii reușesc să stârnească invidia celor din jur! Soarele intră în Balanță. A venit momentul ca zodiile să se trezească la realitate

La data de 23 septembrie are loc unul dintre cele mai importante evenimente astrale ale anului. Mai exact, Soarele intră în zodia Balanță și are ca scop trezirea la realitate a tuturor nativilor. Lucrurile se schimbă de acum pentru toți nativii, care ar face bine să profite de această mișcare.

Soarele este în constelația Balanță din 23 septembrie până în 22 octombrie, iar după astrologia siderală din 16 septembrie până în 15 octombrie.

Zodia Berbec

Berbecii reușesc să stârnească invidia celor din jur. Se fac remarcati prin propriile lor reușite, de care au avut parte în ultima vreme datorită ambiției lor. Peste acești nativi dă norocul!

Zodia Taur

Taurii au suferit mult în plan amoros, dar acum a venit momentul să se bucure de iubire și liniște. Trebuie să fie mai atenți la locul de muncă. Ei fac față oricărei sarcini, doar că au nevoie de relaxare.

Zodia Gemeni

În această perioadă, Gemenii discută foarte mult subiecte de afaceri. Sunt foarte convingători și reușesc să ajungă ușor acolo unde și-au propus, fără prea multe eforturi.

Zodia Rac

Racii primesc vești bune în urma acestui eveniment, precum noi începuturi, la care visau de mult timp. Unii dintre ei se pot muta în casă nouă, alții își schimbă mașina.

Zodia Leu

Leii învață de acum să spună lucrurilor pe nume și să refuze să facă lucruri care nu le plac. Încep să se gândească mai mult la binele lor decât la al celorlalți și asta îi satisface mult.

Zodia Fecioară

Fecioarele au tot felul de mofturi, doar că stau prost la capitolul financiar. Chiar dacă și-ar dori să realizeze multe în această perioadă, nu va fi posibil din cauza faptului că nu dispun de veniturile necesare.

Zodia Balanță

Balanțele au numai de câștigat acum. Refac anumite legături pe care le credeau rupte definitiv și găsesc soluții la cele mai complicate probleme cu care s-au confruntat vreodată.

Zodia Scorpion

Scorpionii nu le dau voie celorlalți să se apropie de ei. Se stresează din orice lucru banal și pun la îndoială intențiile oamenilor. Ar trebui să lase deoparte frustrările personale.

Zodia Săgetător

Săgetătorii au parte de schimbări majore în plan profesional. Dau peste oameni noi, intră în parteneriate interesante, din care au parte de multe câstiguri financiare, care mai de care mai interesante.

Zodia Capricorn

Capricornii au învățat mult, iar acum și-ar dori să pună în aplicare toate noțiunile. Se pare, însă, că sunt sleiți de puteri și nu mai pot face niciun pas.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt testați de către partenerul de viață. Acești nativi trebuie să demonstreze că sunt fideli, pentru că unele dintre gesturile lor au dat de gândit persoanei iubite.

Zodia Pești

Peștii descoperă lucruri neplăcute referitoare la persoana iubită. Pentru acești nativi se anunță o perioadă de suferință, dar și de trezire la realitate.