HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Urania pentru săptămâna 10 – 16 septembrie 2022. Ce aduce Luna Plină în Pești

Horoscop Urania, 10-16 septembrie 2022 pentru Leu

Situație specială în plan material între 10 și 11 septembrie dimineața: finalizarea unei dispute sau o surpriză plăcută. Luna Plină în Pești este pe axa celor două case ale banilor și câştigurilor de orice fel. Posibilă confruntare între speranță și realitate, eveniment care se conturează pe 16 sau 17 septembrie.

În perioada 11 – 13 septembrie se anunță contradicții, controverse și dialoguri marcate de superficialitate. Pe 11 septembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei.

Constrângeri care provin de la colaboratori, de la partenerii de orice fel ori chiar din partea soțului/soției (conflicte conjugale). Urmează mult stres profesional și numeroase întâlniri, conversații sau dialoguri pe teme serioase cu prietenii, cunoscuții și apropiați.

Horoscop Urania, 10-16 septembrie 2022 pentru Fecioară

Între 10 și 11 septembrie dimineața, sectorul relațiilor parteneriale va sta sub semnul Lunii Pline în Pești. Se conturează un noroc surprinzător, în special în cazul persoanelor care nu mai sperau la o rezolvare. Se face dreptate și se petrece o schimbare semnificativă.

Din perspectiva casei I, evenimentul va avea o influență secundară, dar reală asupra felului de a fi lucid, rațional, logic și fără reproș. De asemenea, urmează stres provocat de neînțelegeri financiare sau procedurale între 13 și 15 septembrie.

Unele situații se destabilizează brusc sau apar informații care să te pună pe gânduri. E nevoie să iei decizii pentru consolidarea statului actual sau pentru a deschide un nou culoar în viață. Din 16 până în 18 septembrie, posibil succes de importanță modestă.

Horoscop Urania, 10-16 septembrie 2022 pentru Balanță

Între 10 și 11 septembrie dimineața, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul influenței exercitate de Luna Plină în Pești din 10 septembrie. Aceasta va aduce o stare de bine și de calm sau șansa unei reacții organice favorabile unei vindecări prin intermediul uneia dintre numeroasele metode și abordări din perspectiva medicinii alternative.

Și din punctul de vedere al relațiilor nativului cu locul de muncă, contextul este armonios, momentul asociindu-se cu ipoteza găsirii unui plasament profesional nou, mai bun, mai bine plătit, mai convenabil ca deschidere profesională sau ca alternativă fericită pentru afirmare personală și câştig bănesc.

Între 11 septembrie, după ora 9:47′, și 13 septembrie, după prânz, relațiile parteneriale se vor afla din nou într-o stare neplăcută: controverse, lipsă de amabilitate, indisponibilitate pentru un dialog constructiv, ostilități venite din partea partenerului de viață, de afaceri, de contract sau a concurenților și a dușmanilor.

Pe 11 septembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei și, pe 11 octombrie, va reveni în Balanță, reluând activitățile și proiectele puse în discuție în această primă parte a lunii septembrie în plan partenerial, doar că atunci se va adăuga presiunea timpului ori mecanismele astrale care vor veni dinspre Balanță; acelea vor fi favorabile nativului, dar vor creşte și gradul de ostilitate.

Între 13 septembrie, după ora 14:40′, și 15 septembrie, noaptea târziu, concentrare pe o temă de viață cu o importantă componentă financiară sau patrimonială ce îi poate da o siguranță materială nativului. Din 16 septembrie și, ulterior, până în dimineața zilei de 18 septembrie, discuții interesante, schimb de experiență, beneficiu de informații necesar exercitării profesiei, contexte de viață care permit învățarea (cursuri, experimente, stagii de pregătire).

Horoscop Urania, 10-16 septembrie 2022 pentru Scorpion

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, timp în care se va întoarce în zodia Fecioarei, eliberând sectorul casei a XII-a de factorii subiectivi: gânduri, păreri, convingeri, exprimare a unui punct de vedere care au constituit până acum prilejuri de conflict și de nemulțumire.

Horoscop Urania, 10-16 septembrie 2022 pentru Săgetător

Stres emoțional, abordări cam bruște ale unor chestiuni minore în plan afectiv, reacții disproporționate în fața unor obiecții, critici sau observații venite din partea unor prieteni.

Horoscop Urania, 10-16 septembrie 2022 pentru Capricorn

Context favorabil pentru soluționarea unor probleme legate de procesul de învățare și perfecționare a pregătirii lor profesionale.

Horoscop Urania, 10-16 septembrie 2022 pentru Vărsător

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, se va întoarce în zodia Fecioarei și va destinde sectorul comunicării pe direcția relațiilor oficiale ale nativilor sau în postura lor de persoană publică.

Horoscop Urania, 10-16 septembrie 2022 pentru Pești

Preocupări financiare, analiza unor aspecte legale privitoare la plăți, facturi, contracte, somații de plată, documente emise de varii instituții ori de soluționarea unor litigii economice pe calea justiției.

Între 10 și 11 septembrie dimineața, casa I a personalității celor despre care vorbim acum și aici se va afla sub semnul Lunii Pline în Pești, din 10 septembrie, ceea ce, pe lângă faptul că reprezintă un eveniment astrologic, le va restructura pentru următorul an logica evoluției personale.

Va fi o etapă plăcută, relaxată, pentru unii chiar profitabilă sau aducătoare de noroc, pentru alții doar de speranță sau de putere de a se ridica deasupra necazurilor. Moment al unor confruntări între speranță și realitate, în care rolul principal îl vor avea relațiile parteneriale, fapt ce va fi resimțit cu mai multă pregnanță pe 16 și 17 septembrie.

Pe 11 septembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, se va întoarce în zodia Fecioarei și va stopa aceste consultări sau va amâna unele decizii, dar pe 11 octombrie, el va reveni în Balanță și le va readuce în prim-planul atenției lor cu mai multă vigoare sau chiar cu o notă în plus de urgență față de această primă parte a lunii septembrie. Între 13 septembrie, după ora 14:40′, și 15 septembrie, tot felul de informații vin să șubrezească niște cunoștințe, solide altfel, ale nativilor, mai ales în plan profesional, de unde și nevoia Peștilor de a verifica și studia oportunitatea acceptării lor.

CITESTE CONTINUAREA