Horoscop zilnic 14 mai 2022. Rac, ceea ce nu vrei sa faci astazi: pierzi timpul fara ganduri sau rasfata-i pe toti dupa un capriciu

Sagetator

Sagetator, sunt momente in viata noastra cand totul pare o sarcina imposibila si exista o voce in capul nostru care ne spune ca munca grea pe care o facem nu va realiza nimic. Ce nu vrei sa faci azi: asculta vorbaria.

Ce trebuie facut: Treci la treaba. Grabiti-va. Esti pe drumul cel bun, Sagetator. Incepe sa te bucuri de calatoria vietii in loc sa te obsedezi de destinatie. A, si daca ai sansa de a studia sub mentorul pe care te bazezi, spune doar da! Sfat: Nu va fie teama sa cereti parerile autoritatilor.

Capricorn

Capricorn, toti suntem predispusi la exces intr-o masura sau alta. Unii isi gasesc mantuirea intr-o cada de inghetata cu caramel. Altii apeleaza la psihedelice. Cum scapi de rutina cand devine prea mult?

Acordati atentie obiceiurilor nesanatoase si tiparelor de autosabotare care apar chiar acum. In loc sa le coborati intr-o spirala descendenta, alegeti calea lipsei de aparare. Asculta ce spun dependentele tale. Ceva iti spune ca esti mai aproape de a te elibera de vechile tipare decat crezi. Sfat: Invata sa prioritizezi corect.

Varsator

Varsator, capul si inima voastra sunt in conflict! Emotiile tale continua sa te impiedice in ceea ce ar trebui sa faci. Nu functioneaza pentru tine sau pentru cei din jurul tau.

Asadar, gaseste o modalitate de a lua decizia corecta fara a fi atat de dur cu tine. Daca iti este greu sa te decizi ce ar putea fi, inchide ochii si intra in tine. Ghidul tau interior este dornic sa inceapa un dialog cu tine astazi. Sfat: Nu te critica pentru micile esecuri.

Pesti

Pesti, avem de ales. Avem intotdeauna de ales: sa devenim amar cu timpul sau sa transformam otrava turnata in ceasca noastra intr-un elixir dulce. Ceva iti spune ca ai o inima curajoasa si ca o vei alege pe cea din urma indiferent de ce.

Universul vrea sa stii ca esti sustinut chiar acum. Ai incredere ca din experienta actuala vei deveni o versiune mai puternica si mai rezistenta a ta. Sfat: Ai grija de sanatatea ta mintala.