HOROSCOP SPECIAL

Horoscop zilnic 14 mai 2024. Capricorn, toti suntem predispusi la exces intr-o masura sau alta. Varsator, capul si inima voastra sunt in conflict

IN ARTICOL:

ADVERTISING

Ziua favorizeaza implementarea ideilor vechi. Nu va nega placerea, dar nu va relaxati prea mult. Ai grija de cei care iti sunt cu adevarat dragi astazi.

Horoscopul zilei pentru Berbec

Berbec, astazi simti acut povara viselor neimplinite, a cuvintelor nerostite, a scrisorilor care nu au ajuns niciodata la destinatari. Dar s-ar putea ca Universul sa nu te pedepseasca? Pur si simplu te pregatea sa primesti ceea ce ai cerut.

Simtiti sentimentele nerezolvate in intregime, deoarece in curand le puteti pierde pentru totdeauna. Amintiti-va, sezonul eclipselor ne ofera un portal puternic pentru schimbare.

Horoscopul zilei pentru Taur

Taur, gandeste-te la aceasta perioada ca la o pauza necesara. Virgula intr-o propozitie complexa. Totul este asa cum ar trebui sa fie si totul se desfasoara conform planului maret.

Deci, renunta la falsul sentiment de control, atunci vei permite puterilor superioare sa te ajute. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont cand treci pragul: esti pregatit pentru o calatorie placuta, nepedepsita; Universul este un parinte amabil si iubitor care are intotdeauna grija de tine.

ADVERTISING

Horoscopul zilei pentru Gemeni

Gemeni, avem tendinta de a avea idei fixe despre cine suntem, despre locul nostru in lume, iar aceste idei ne impiedica uneori sa ne realizam cele mai salbatice idei.

Astazi, elibereaza ideile false despre tine. O, cat de multe vei descoperi cand vei pasi in necunoscut!

Horoscopul zilei pentru Rac

Rac, ceea ce nu vrei sa faci astazi: pierzi timpul fara ganduri sau rasfata-i pe toti dupa un capriciu. Ce trebuie sa faceti: concentrati-va pe economisire, mai degraba decat pe cheltuiala, donati in scopuri caritabile si sustineti o cauza demna.

Daca actionezi conform legii karmei, tot ceea ce investesti in Univers se va intoarce la tine de multe ori!

ADVERTISING

Horoscopul zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA

ADVERTISING
ADVERTISING