HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Scorpionii și Săgetătorii implementează noi idei. Leii trec prin schimbări pe plan personal

Zodia Berbec

ADVERTISING

Astrele spun că în această perioadă Berbecii pot atrage noi parteneri, susținători sau chiar sponsori. Vor discuta despre ideile lor și sunt auziți de un public mai larg.

Berbecii se simt foarte bine în compania unor oameni și devin mai îndrăzneți în acțiuni și cuvinte. În a doua parte a săptămânii, acest nativ este mai iritat și tensionat din cauza unor decizii care au fost luate fără ca ei să fie întrebați.

Conjuncția planetelor arată că zodia berbec la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Zodia Taur

Taurii se simt cu adevărat fericite în această perioadă, deoarece trăiește niște clipe minunate și s-ar putea să înceapă să simtă ceva pentru o persoană.

De asemenea, poate apărea o ispită, care îi poate strica planurile. Astrele mai spun că multe dorințe vor începe să se îndeplinească, mai ales cele legate de lucrurile materiale. Finalul săptămânii este cu adevărat uimitor.

ADVERTISING

La capitolul sănătate, zodia taur se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Zodia Gemeni

Gemenii obțin succesul dorit în această săptămână pe plan profesional. La locul de muncă sunt apreciați și părerea lor este luată în considerare.

Astrele spun că în această perioadă experiența lor de viața joacă un rol important și le oferă șansa de a evita probleme în plus. În a doua jumătate a săptămânii niște proiecte mai vechi sau idei le pot aduce bani în plus într-un mod spontan.

Astrele recomand ca în această perioadă, zodia gemeni nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

ADVERTISING

Zodia Rac

În această săptămână, racii au intrat într-un ritm de muncă destul de solicitant și nu prea știu cum să se oprească. Vor să facă multe lucruri, dar nu le ajunge suficient timp ca să reușească tot.

În a doua jumătate a săptămânii, spusele unei persoane apropiate îl poate pune pe gânduri și este pus în situația în care să aleagă dintre două lucruri pe care le iubește foarte mult.

La capitolul sănătate, zodia rac se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Stelele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, pentru că nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.

Zodia Leu

Leii trec prin schimbări pe plan personal și simt că trebuie să facă un pas important până nu a devenit totul prea târziu. Cu toate că este o perioadă destul de grea, acest nativ dă dovadă de prudență, sârguință, înțelepciune și acuratețe. Conjuncția astrelor arată că energia negativă a unor oameni îi poate desconcentra și chiar irita, pentru că văd doar partea rea.

ADVERTISING

Astrologii sfătuiesc ca zodia leu să își controleze emoțiile, pentru că își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că potențialul energetic va crește pe tot parcursul săptămânii, datorită carismei, curajului și încrederii. Apar noi idei și propuneri, care transformă zodia fecioară într-un om țintă valoroasă. De asemenea, stelele mai scot în evidență că acest nativ trebuie să fie atent la femeile din preajmă, fiindcă pot țese intrigi sau pot să vă pună bețe în roată.

Zodia fecioară trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Balanță

Balanțele nu pot accepta un adevăr în această perioadă și nu le vine a crede că o persoană se poate transforma atât de mult într-o perioadă destul de scurtă. Din acest motiv, astrele observ că în a doua parte a săptămânii, sensibilitatea acestui nativ este la cote maxime. Balanțele vor învăța că totul este trecător, chiar și dezamăgirile de care au parte în raport cu anumiți oameni.

ADVERTISING

În această săptămână, zodia balanță va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa fel, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Zodia Scorpion

În această săptămână, scorpionii implementează noi idei și gândește strategic. Știe ce vrea și nu se lasă manipulat de oamenii care îl înconjoară. Astrologie menționează că acest nativ se poate simți în pericol din cauza unor situații de la locul de muncă sau studii. Pot conștientiza că unele acțiuni îi pot aduce mai multe dezavantaje, decât avantaje chiar dacă este un comportament corect.

În această săptămână, zodia scorpion va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Zodia Săgetător

Săgetătorii implementează noi idei, care îl ajută să se descopere din mai multe puncte de vedere. Este o perioadă foarte bună pentru acest nativ, în special dacă vrea să iasă din zona de confort și să experimenteze. Astrologii spun că săgetătorii au posibilitatea să facă mai mulți bani și să dobândească cunoștințele necesare pentru a crește în funcție sau a-și mări bugetul.

ADVERTISING

Conjuncția astrelor arată că în această perioadă, zodia săgetător nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Zodia Capricorn

Capricornii controlează acțiunile unei persoane în această săptămână, fiindcă simte că multe lucruri pot degrada dacă nu intervine el. Poziția planetelor arată că acest nativ poate crește foarte mult din punct de vedere a vieții profesionale și descoperă că există o cale mai ușoară pentru a ajunge acolo unde își dorește. Finalul săptămânii îi aduce multe surprize în viața lor personală, mai ales dacă au copii sau un partener de viață.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia capricorn, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au ocazia să cunoască și să se implice într-o relație cu cineva pe placul lor. Își dau seama că în interiorul lor apar niște sentimente ciudate, dar extrem de plăcute.

ADVERTISING

În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ face o modificare la locul de muncă sau chiar în casă. De asemenea, modul în care peștii se exprimă în această săptămână poate atrage mulți oameni și în același timp probleme.

Astrologii spun că medical, zodia vărsător nu va fi într-o formă excelentă, fiindcă există tendința scăderii imunității. Prin urmare au nevoie de grijă suplimentară.

Zodia Pești

Peștii nu sunt speriați de dificultăți în această perioadă, fiindcă au învățat să facă față. Se organizează rapid și stabilește niște condiții concrete pentru a colabora cu cineva.

Acest nativ nu poate suporta minciuna, dar în a doua jumătate a săptămânii, este în stare să explodeze din cauza unui lucru care nu este prezentat adevărat. Din fericire, acest nativ reușește să scoată adevărul la suprafață.

Organismul zodiei pești trece prin niște schimbări importante și s-ar putea să simtă niște amețeli sau dureri de cap.

ADVERTISING
ADVERTISING