I-a dat unei femei fără adăpost 283 de dolari și a urmărit-o, să vadă ce face cu ei. Când a văzut unde a ajuns, i-au dat lacrimile. Ce a cumpărat din toți banii

Dacă ești o persoană fără adăpost și ai primi de la un străin 200 de dolari, pe ce i-ai cheltui?

Unii spun că și-ar lua haine, mâncare sau produse pentru igienă. Însă o femeie a uimit pe toată lumea când a primit această sumă de la un necunoscut.

Fără să stea pe gânduri, femeia a plecat din locul pe care îl frecventa. Das este cel care a făcut acest experiment social pentru a vedea ce se întâmplă. Acesta i-a zis femeii că banii sunt pentru ea și pentru fiul său.

La început, când a văzut suma de 283 de dolari, femeia nu a vrut să îi ia, însă Das a insistat și până la urmă a acceptat banii și l-a îmbrățișat pe bărbatul pe care nu îl mai văzuse niciodată și voia să o ajute în acest mod.

O altă cameră a urmărit-o pe femeie prin oraș, pentru a vedea pe unde se duce. A trecut pe lângă un magazin de haine, și-a luat o înghețată, apoi a început să se uite prin mai multe vitrine, dar nu a cumpărat nimic.

În schimb, și-a continuat drumul către Santa Monica, acolo unde echipa a urmărit-o. Femeia fără adăpost a mers la un adăpost de animale și a intrat acolo.

După o oră, aceasta a ieșit cu un cățeluș alb, extrem de mândră să aibă un animăluț în brațe.

Aceasta i-a explicat lui Das că tot ce i s-a părut că merita cumpărat era acel cățeluș și că acolo a dus-o inima.

Așa că cel care a realizat filmulețul i-a oferit bani pentru a cumpăra mâncare pentru cățeluș.