ALTELE

Icoana părintelui Arsenie Boca PLÂNGE. PROFEȚIA despre poporul român s-a adeverit (VIDEO)

ADVERTISING

Icoana Prăintelui Arsenie Boca de la biserica din Pușcași, județul Vaslui, plânge. Oamenii din localitate spun că icoana este făcătoare de minuni și afirmă că oricine se închină sincer la ea va fi vindecat de Sfântul României.

Reprezentanții bisericii spun însă că nu ar trebui să căutăm senzaționalul. “Minunea este proprie doar Bisericii, dar referitor la icoana de la Pușcași este nevoie de răbdare, înțelepciune și credință.

Dacă este ceva de la Dumnezeu, va continua și va dăinui, dacă nu este de la Dumnezeu, se va stinge”, a declarat Protopopul de Vaslui în urmă cu mai mulșt timp, potrivit Agerpres.

“Este de dorit să evităm senzaționalul trecător și să căutăm pe Dumnezeu, pe Maica Domnului și pe sfinții Bisericii, dar și lucrarea minunată mai întâi prin credință, apoi smerenie și responsabilitate pentru ce primim, bine știind că în orice caz Dumnezeu dorește doar binele omului”, a continuat preotul Adrian Chirvase.

Icoana preotului Arsenie Boca din Pușcași, potrivit localnicilor, lăcrimează de mai mult timp, iar miide pelerini vin constant pentru a se ruga la ea.

ADVERTISING

Mai mulți oameni au susținut că ar fi vorba despre un semn care arată că părintele Arsenie Boca trebuie canonizat de BOR. Alte voci sunt de părere că e vorba despre o minune dumnezeiască, iar alții mai sceptici spun că evenimentul prevestește ceva rău țării noastre, scrie sursa citată.

Icoana se află într-o troiță și a fost adusă de o familie de la Mănăstirea Lainici.

VIDEO

ADVERTISING
ADVERTISING