HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Racii au un patron foarte puternic! Ce patroni ceresti are fiecare nativ. Ingerul pazitor al fiecarei zodii

ADVERTISING

Fiecare semn al zodiacului are propriul sau inger pazitor dintre arhangheli. Arhanghelii nu au nicio legatura cu anumite religii, ei ajuta oamenii indiferent de apartenenta lor religioasa. Clarvazatorul Kazhetta a spus ce arhanghel patroneaza fiecare semn.

Horoscop Special pentru Berbec

Berbecii se afla sub auspiciile arhanghelului Mihail . Acesta este unul dintre cei mai inalti arhangheli care sunt protectorii oamenilor obisnuiti. Este considerat „arhanghelul-sef”, patronul razboinicilor si invingatorul raului.

Horoscop Special pentru Taur

Patronul Taurului este arhanghelul Haniel . Acesta este un arhanghel care iubeste oamenii si este intotdeauna gata sa-i ajute, sa-i consoleze, sa le dea pace. Este asociat cu pacea si o viata calma, senina.

Horoscop Special pentru Gemeni

Gemenii sunt sub auspiciile arhanghelului Zadkiel – ingerul milei. El isi protejeaza copiii, ii ajuta pe cei care au nevoie de vindecare si ii inspira sa creada in Dumnezeu.

Horoscop Special pentru Rac

Racii au un patron foarte puternic – arhanghelul Gabriel , care este numit si arhanghelul Vestii bune. El este considerat mesagerul lui Dumnezeu, informand oamenii despre planurile lui Dumnezeu si aducandu-le vesti bune.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Leu

Leul este protejat de arhanghelul Raziel , care detine multe cunostinte secrete si are increderea lui Dumnezeu. Paznicii lui sunt oameni intelectuali si intelepti, pe care arhanghelul Raziel incearca sa-i protejeze.

Horoscop Special pentru Fecioara

Reprezentantii acestui semn se bucura de patronajul arhanghelului Raguel , care este cunoscut pentru dreptatea sa.

El este numit si „prietenul lui Dumnezeu”, care vorbeste despre puterea lui. O foloseste in momentul in care  cei patronalti de el sunt tratati nedrept sau sunt in pericol.

Horoscop Special pentru Balanta

Nativii din Balanta primesc ajutorul lui Uriel care tine sub control dorintele distructive. Nevoie de echilibru si armonie este cea care tine aceasta zodie in parametru optimi.

ADVERTISING

Uriel este cel care da Balantei puterea de a crea echilibrul si de a-l mentine chiar daca asta presupune efort continuu, care in mod obisnuit ar obosi pe oricine altcineva.

Uriel este cel care se opune impunerii pacii prin razboi. El este cel care ajuta Balanta sa mentina echilibrul interior si exterior prin utilizarea de mijloace sociale, artistice si estetice.

Uriel este cel care face din Balanta o creatoare a armoniei in Univers, caci dincolo de planul fizic, Balantele pot lucra si in plan spiritual si este bine sa faca acest lucru in deplina cunostinta de sine.

Horoscop Special pentru Scorpion

Cel mai misterios semn al zodiacului se afla sub auspiciile arhanghelului Jeremiel , al carui nume inseamna „mila lui Dumnezeu”.

ADVERTISING

De obicei, acest inger pazitor ii protejeaza pe oameni care ei insisi sunt capabili sa depaseasca dificultatile vietii, dar el ajuta dupa incercari dificile.

Horoscop Special pentru Sagetator

Sagetatorul este pazit de puternicul arhanghel Rafael , cunoscut ca un inger facator de minuni, care aduce vindecare. El acorda „copiilor sai”  vindecare de boli fizice si spirituale.

Horoscop Special pentru Capricorn

Capricornii sunt sub auspiciile arhanghelului Azrael , care este mereu alaturi de ei in momentele dificile. El este, de asemenea, considerat a fi un ghid intre viata si moarte, ajutandu-si nativii sa depaseasca dificultatile prin intoarcerea in rai.

Horoscop Special pentru Varsator

Patronul acestui semn este arhanghelul Uriel , care este considerat un inger al luminii, ajutand la iluminarea caii de viata a nativilor. El ii protejeaza pe Varsatori de multe probleme, oferindu-le o cale de viata usoara. De aceea sunt atat de multi „norocosi” printre ei.

ADVERTISING

Horoscop Special pentru Pesti

Pestii sunt sub auspiciile arhanghelului Sandalphon. Se crede ca misiunea sa principala este de a ajuta oamenii sa se conecteze la sursa divina si sa-si transmita rugaciunile catre Dumnezeu.

ADVERTISING
ADVERTISING