HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Lilith in Fecioara timp de 9 luni! Cum schimba Luna Neagra destinul zodiilor. Urmeaza cateva luni importante

ADVERTISING

Luna Neagra Lilith este in tranzit prin semnul Fecioarei din 3 octombrie 2023 pana pe 29 iunie 2024.

Luna neagra este un asteroid amplasat intre Pamant si Luna ce ilustreaza tot ce este mai intunecat si nevazut din mintea unei persoane. In astrologie, Lilith indica o incercare, un stadiu prin care fiinta umana trece pentru a se rafina spiritual, indica domeniul in care apar exagerari, nedreptati, reactii, refuzuri dar si o mare intelepciune.

Desi Luna Neagra pare intruchiparea raului, nu trebuie privita ca un fenomen astrologic malefic ci, din potriva trebuie sa-i acordam sansa de a ne ajuta. Luna Neagra este responsabila cu acele aspecte ale existentei care ne deranjeaza, ne enerveaza, ne blocheaza, ne supara, ne intarzie.

Lilith in Fecioara vine cu o dorinta arzatoare de autodescoperire si autoexprimare. Ne putem confrunta cu provocari, dar si cu oportunitati inedite. Este important sa ne lasam ghidati de intuitie si sa fim deschisi la transformare in aceasta perioada.

Cum iti influenteaza Luna Neagra destinul in functie de zodia ta

ADVERTISING

Berbec 

Lilith in Fecioara iti poate aduce o mai mare preocupare pentru sanatatea ta si pentru modul in care iti gestionezi rutina zilnica. Poti avea tendinta de a analiza totul in detaliu si de a-ti dori perfectiunea in fiecare aspect al vietii tale.

Taur 

Luna Neagra in Fecioara poate amplifica dorinta ta de a te exprima creativ si de a te implica in proiecte artistice sau in activitati care iti aduc satisfactii personale. Este momentul sa te lasi mai mult condus de inspiratie si pasiune.

Gemeni 

Tranzitul Lilith in Fecioara iti aduce accentul pe zona casei si familiei. Poti simti nevoia de a face schimbari in locuinta ta sau in relatia cu familia. Este important sa te conectezi la radacinile tale.

Rac 

Lilith in Fecioara poate amplifica comunicarea si relatiile cu cei din jur. Poti fi mai asertiv in exprimarea ta si poti cauta informatii profunde. Ai grija sa nu cazi in capcana criticii excesive.

ADVERTISING

Leu 

Tranzitul acesta iti poate aduce o mai mare concentrare asupra resurselor financiare si a modului in care iti administrezi bunurile. Poti cauta noi modalitati de a-ti creste veniturile.

Fecioara 

Lilith in zodia ta poate fi o perioada de auto-descoperire si de eliberare a potentialului tau ascuns. Poti simti o dorinta mai mare de a te exprima autentic si de a iesi din zona ta de confort.

Balanta 

Tranzitul Lilith in Fecioara poate aduce schimbari in viata ta sociala si in cercul de prieteni. Poti atrage oameni care iti impartasesc valorile si interesele.

Scorpion 

Luna Neagra in Fecioara te poate determina sa analizezi mai profund obiectivele tale si sa iti redefinesti directia in viata. Este momentul sa iti asculti intuitia.

ADVERTISING

Sagetator 

Tranzitul Lilith poate accentua domeniul carierei si a reputatiei tale. Poti cauta o mai mare recunoastere pentru munca ta si sa fii mai ambitios in atingerea obiectivelor profesionale.

Capricorn 

Lilith in Fecioara poate aduce schimbari in planurile de calatorie si in perspectiva ta asupra lumii. Poti simti dorinta de a invata si de a explora mai mult.

Varsator 

Tranzitul acesta poate accentua zona resurselor comune si a transformarilor. Poti cauta modalitati de a imparti resursele intr-un mod mai echitabil.

Pesti 

Lilith in Fecioara te poate face mai constient de relatiile tale si de parteneriatele tale. Este momentul sa analizezi ce iti doresti de la relatiile tale si sa fii mai selectiv.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING