HOROSCOP SPECIAL. Lună plină în Capricorn 13-14 iulie 2022. Cum simt zodiile influenţa fenomenului astronomic

Luna plină în Capricorn 13 iulie 2022. Acest fenomen astronomic reprezintă un moment de asumare a responsabilităților, dar şi echilibrare dintre viaţa personală şi cea profesională.

Berbec

Această Lună Plină în Capricorn ar putea aduce un vârf profesional sau un prag în direcția vieții tale. Luați în considerare amprenta pe care o lăsați: are profunzimea pe care o doriți?

Această Lună Plină vă cere să vă dețineți puterea în cariera, vocația sau direcția vieții.  Aplicați pentru oportunitățile care vă entuziasmează. Viața este prea scurtă ca să nu crezi nebunește în propriul tău potențial.

Taur

În această lună plină în Capricorn, planurile dumneavoastră pe termen lung ajung la un crescendo. Ce obiective ai atins recent? Cum te simți de cealaltă parte a acestui maraton? Ai încredere că, dacă te simți epuizat, este pentru un motiv întemeiat.

Să știi că, dacă ai dat peste un adevăr mai profund, pentru asta a fost călătoria. Onorează modurile în care ai reușit să dezvolți o relație sinceră cu tine însuți, pentru că răspunsurile nu au fost evidente și pentru că a trebuit să-ți găsești propriul drum înainte. A te cunoaște pe tine însuți este cea mai mare realizare dintre toate.

Gemeni

Peste această Lună Plină în Capricorn, o colaborare culminează. Îmbrățișați asociațiile în comun care dezlănțuiesc noi profunzimi ale creativității dumneavoastră comune. Întoarceți fiecare piatră când vine vorba de sprijin financiar extern.

Deoarece aceasta poate fi o perioadă delicată, înconjoară-te de oameni și activități care oferă o aterizare sigură. Revarsă-ți inima unui confident, antrenor sau terapeut de încredere. Dorința ta de a te prezenta complexității experienței umane te va deschide și mai radical spre dulceața vieții.

Rac

Această Lună Plină adâncește legăturile dintre cele mai apropiate parteneriate. Scufundați-vă în complexitatea schimbului intim. Abordați „acea” conversație. Deține-ți impactul asupra celor mai apropiati și dragi. Dacă o întâlnire recentă te-a făcut să faci o pauză, folosește această ocazie pentru a dialoga cu părțile tale din umbră.

Leu

Această Lună Plină în Capricorn are tava de lucru plină. Folosiți acest timp pentru a crea sisteme care vă vor face munca mai ușor de gestionat. Delega. Renunță la ideea că ar trebui să faci totul sau, mai rău, să salvezi pe oricine de propriile obligații. Sub suprafața lucrurilor, se pândesc întrebări despre semnificația mai profundă a faptului pentru care transpiri.

Fecioară

Luna Plină în Capricorn marchează un moment de vârf într-un proiect, exercițiu sau practică creativ. Această lunație dislocă tot felul de resturi emoționale și prin tine, la fel și creațiile tale. Orice ai pune în lume acum are un impact puternic – pentru tine și pentru alții.

Dacă descoperi că te lupți cu sentimente de îndoială, știi că este normal să ai o contracție după o ofertă atât de profundă. Fii blând cu tine însuți. Nu uitați să vă umpleți rezervorul dacă simțiți că nu aveți rezerve.

Balanţă

În această lună plină în Capricorn, dorința ta pentru fundații rezistente atinge un crescendo. Îmbrățișează artele ancestrale, rețetele și moștenirile care te fac să te simți adânc înrădăcinat. Pot exista unele umbre familiale, secrete sau tabuuri care vă cer atenția. Fiecare familie aleasă are fantomele ei, dar tu ai de ales să decizi care dintre ele îți trec pragul.

Scorpion

Această Lună Plină în Capricorn aduce un punct culminant programării, e-mailurilor și comisiilor dvs. Onorați fluxul de zi cu zi, dar amintiți-vă să vă programați o pauză. Această Lună este momentul perfect pentru a face un audit amănunțit al tiparelor de gândire și al scenariilor interioare. Oricare ar fi buclele minții care duc ala frică sau rușine – curățați-le. În schimb, spațiu liber pentru vocea celui înțelept interior.

Săgetător

Această Lună Plină în Capricorn îți aduce resursele materiale la un punct culminant. La ce putere folosești aici? Ce talente se dezvăluie în mod misterios acum? Cu cât îmbrățișați mai mult darurile care vi s-au oferit, cu atât mai ușor vă pot ajuta să vă transformați realitatea materială. Cu cât refuzi să joci, cu atât poți avea mai mult impact în lumea ta și prin munca ta. Cu cât continui să sapi, cu atât realizezi că trebuie să lucrezi.

Capricorn

Această Lună Plină în Capricorn puterea ta personală atinge vârful. Tăiați panglica proiectului dumneavoastră pasional. Aduceți-vă magnetismul în orice proiect, cauză sau situație care este importantă pentru dvs.

Această Lună Plină înseamnă afaceri. Întruchiparea deplinătății puterii tale necesită o muncă continuă și anevoioasă. Bine că este exact timoneria ta. Această Lună vă ajută să faceți un bilanț al greutății pe care le necesită această călătorie și a profunzimii de îngrijire de care aveți nevoie acum.

Vărsător

Această Lună Plină în Capricorn, nevoia ta de odihnă sau de timp singur ajunge la un punct culminant. Această Lună oferă o oportunitate de a cădea prin inelele tărâmurilor tale interioare. Aprovizionați-vă peștera liliecilor și instalați-vă pentru o odihnă lungă. Permiteți ca greutatea voastră emoțională să fie reciclată în timpul viselor.

Peşti

Această Lună Plină în Capricorn aduce o întreprindere de grup într-un crescendo (sau o eliberare emoțională). De asemenea, s-ar putea să dorești mai multă profunzime în prieteniile, rețelele și legăturile tale cu comunitatea.

Îndreptați-vă spre prietenii și aliații care pun întrebări dificile. Intră în puterea ta când vine vorba de responsabilitatea ta față de colectiv. Donează timp sau altă resursă unei cauze la care îți pasă.