HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Săgetătorii trebuie să-și amintească să-și țină sub control limba ascuțită. Personalitatea unui Sagetator. Ce ar trebui să știi despre aceasta zodie

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

ADVERTISING

Semnul de foc final al zodiacului, trăsăturile Săgetător sunt diferite de orice alt semn al zodiacului; sunt cu totul unici pentru acest spirit de nerăbdare. Ceea ce îl face pe Săgetător atât de unic este amestecul său dinamic de pasiune, curiozitate, intensitate și adaptabilitate. 

Reprezentat de arcaș (un centaur jumătate om, jumătate cal), Săgetătorul nu se teme să-și folosească arcul și săgeata pentru a explora terenuri întinse, căutând răspunsuri în locuri și spații pe care alții nu ar îndrăzni să se aventureze. Fie că merg cu pluta pe un râu într-o locație nedezvăluită, fie că fac un pelerinaj într-un loc sacru pentru a descoperi secrete despre o civilizație antică, căutarea cunoașterii a Săgetătorului nu are limite.

Săgetătorul este un semn mutabil, adică este asociat cu adaptabilitatea și flexibilitatea. Acest lucru reflectă perfect dorința de schimbare a arcașilor adânc înrădăcinate. Săgetătorii sunt născuți pentru a explora și este esențial ca acești arcași să aibă libertatea de a hoinări. (Săgetătorul stăpânește coapsele, așa că acești arcași sunt mereu în mișcare.)

Alimentați de pofta de călătorie, acești arcași pot fi găsiți traversând toate colțurile lumii în expediții în căutarea tarilor tari, alergând după aventuri geografice, intelectuale și spirituale. Săgetătorii sunt într-o permanentă căutare de cunoaștere, ceea ce îi face povestitori, animatori și creativi incredibili. 

Totuși, nu este totul distracție și jocuri: Săgetătorul este renumit pentru caracterul său toci, iar „onestitatea lor brutală” poate duce adesea la neînțelegeri, întreruperi de comunicare,de sentimente rănite. Dar vestea bună? Săgetătorul nu ia nimic prea în serios, așa că este greu să rămâi supărat pe acești optimiști sălbatici. 

ADVERTISING

Planeta conducătoare a Săgetătorului este Jupiter, planeta abundenței. Știi expresia „du-te mare sau du-te acasă?” Da, acesta este practic motto-ul lui Jupiter. Jupiter se referă la exces – extinde orice atinge. Deci, firesc, acest semn cere să aibă totul. Cuvântul „destul” nu există în vocabularul acestui semn. 

Când Săgetătorii este intrigat de ceva – fie că este vorba de o gaură neagră Wikipedia sau de o nouă pasiune de internet – ei merg cu totul . Adică până când le atrage altceva în ochi. 

Ca semn mutabil, Săgetătorul nu rămâne prea mult timp asupra unei singure fascinații; acești arcași au atât de multe pasiuni și interese, încât trec constant de la o idee la alta! Mai mult, din 2020, eclipsele de soare și de lunăau activat axa Gemeni-Săgetător, așa că au existat tone de mișcare și transformare pentru acest semn de foc. Asigurați-vă că verificați horoscopul Săgetător din această lună pentru a afla mai multe despre ultima călătorie a Săgetător.

Pentru ce este cunoscut un Săgetător?

Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză: celebritățile săgetătorilor precum Miley Cyrus, Nicki Minaj, Britney Spears și Jay-Z sunt toți cunoscuți pentru spiritele lor mai mari decât viața. Sags sunt personaje captivante care pot lumina orice cameră cu poveștile lor emoționante, râsetele molipsitoare și farmecul dinamic. Magnetici fără efort, atrag cu ușurință prietenii și iubitorii cu umorul lor înnăscut. 

ADVERTISING

Săgetătorii sunt cu siguranță comedianții zodiacului, care infuzează toate conversațiile lor cu atitudinea lor „fără prostii”. Sunt distractive, jucăușe și extrem de filozofice. 

Ei împletesc perfect povești, îmbinând subiecte care variază de la fizica cuantică la literatura din secolul al XVIII-lea până la cultura pop celebrităților din zilele noastre. De ce? Săgetătorul este absolut interesat de tot. Spiritul lor este alimentat de pasiunea pentru cunoaștere, așa că se bucură de oportunitatea de a deveni experți în… ei bine, orice. 

Care sunt punctele slabe ale Săgetătorului? 

Desigur, săgetătorii trebuie să-și amintească să-și țină sub control limba ascuțită. Deși știu multe, nu știu totul – și dacă nu sunt atenți, pot fi pretențioși sau aroganți. 

Săgetătorul nu are filtru (ca, de fapt, nu există), ceea ce face ca acest semn de foc să fie atât de incredibil de amuzant, inteligent și dinamic, dar este și motivul pentru care pot sfârși prin a-și pârjoli chiar și cei mai apropiați prieteni și familia. zi. 

ADVERTISING

Mai mult, din cauza poftei nesățioase de călătorie a Săgetător, este greu pentru această zodie să se angajeze. Consecvența este o provocare pentru acești arcași înfocați și, deși nu provine dintr-un loc rău intenționat, alte semne zodiacalepoate să-l perceapă pe Săgetător ca fiind fulgerător și nesigur. 

Pentru a atenua acest lucru, Săgetătorii ar trebui să se asigure că nu promit în exces, ceea ce va duce inevitabil la sublivrare. În schimb, Săgetătorii ar trebui să se asigure că sunt extrem de transparenți cu privire la responsabilitățile lor existente, astfel încât ceilalți să își poată gestiona așteptările în consecință. 

Pe cine ar trebui să evite Săgetătorul? 

Săgetătorul se poate înțelege cu orice semn zodiacal, atâta timp cât cealaltă persoană le oferă spațiu pentru a hoinări. Fie că se plimbă prin conversații filozofice sau se plimbă cu rucsac pe teren îndepărtat, Săgetătorii sunt alimentați de libertate. Desigur, nu toate semnele pot tolera spiritul săgetătorilor de căutare a tari. 

Natura imprevizibilă a Săgetătorului poate face semnele de Pământ întemeiate – Taur, Fecioară și Capricorn – puțin neliniștite. În mod similar, semnele emoționale de apă – Rac, Scorpion și Pești – ar putea lua comentariul direct al Săgetătorului puțin prea personal, rezultând în multe sentimente rănite. 

ADVERTISING

Deși Săgetătorul poate lucra cu orice semn zodiacal, trebuie să fie foarte atent cu prietenii și iubitorii care ar putea folosi ceva mai multă empatie.

Care este cel mai bun potrivire pentru Săgetător?

Din punct de vedere romantic, săgetătorii văd un copilot: acești îndrăgostiți aventuroși sunt supărați de orice graniță, așa că mișcarea constantă este esențială în orice relație Sag. Dacă sunteți suficient de norocos să vă conectați cu unul dintre acești arcași, asigurați-vă că vă puneți catarama și aveți pașaportul pregătit. 

Ceilalți zodii de foc – Berbecul și Leul – sunt atrași de umorul, inteligența și pasiunea înflăcărată a Săgetătorului, așa că Săgetătorul va aprinde adesea conexiuni cu aceste bujii dinamice. 

Semnele de aer – Gemeni, Balanță și Vărsător – aprind, de asemenea, flacăra Săgetătorului: Semnele de aer sunt intelectuale, sociale și curioase, așa că găsesc natura aventuroasă a Săgetătorului ca fiind extrem de atractivă. Când faceți echipă cu acest semn plin de viață, asigurați-vă că vă legați. Este întotdeauna o plimbare sălbatică.

ADVERTISING

CITESTE SI: Capricornii sunt hotărâți să depășească orice le stă în cale. Personalitatea unui Capricorn. Tot ce trebuie să știi despre aceasta zodie

ADVERTISING
ADVERTISING