POVESTE ADEVĂRATĂ. Bărbat sedus de sora iubitei sale. ” Am făcut dragoste în toaleta unui hotel şi…”

Dezvăluire uluitoare făcută de un tânăr. Acesta a povestit că sora vitregă a iubitei sale l-a sedus, iar cei doi au făcut amor chiar în apropiere de jumătatea sa oficială. „Sora vitrega a iubitei mele m-a sedus.

Am făcut amor în toaleta unui hotel și sunt dezgustat de bine. Sunt împreună cu iubita mea de peste un an.

Lucrez pentru o companie de software și am avut un coleg din Franța alături. A stat și a muncit cu mine timp de două săptămâni. A fost cazat la un hotel din oraș și, într-o vineri, s-a oferit să îmi facă cinste mie și iubitei mele cu băuturi la bar.

Iubita mea mi-a spus atunci că sora ei vitregă e suparata, dar că și-ar dori să iasă și ea. M-a întrebat dacă putem să ieșim toți patru. Am spus da”, a scris tânărul pentru a cere ajutorul unui sexpert The Sun.

„În timp ce colegul din Franța a mai comandat niște băuturi, eu am ieșit la țigară.

Apoi a venit și sora vitregă a iubitei mele să fumeze și am stat de vorba. M-a întrebat dacă mă simt bine, dacă mă distrez. I-am spus că da, moment în care mi-a zis că i-ar plăcea să întâlnească și ea un tip ca mine.

Am fost șocat puțin, am râs, după care m-am scuzat și i-am spus că am nevoie la toaleta.

Baia era în interior, aproape de hol. Când am ieșit de la toaletă, ea mă aștepta pe canapeaua din hol. Mi-a spus că vrea să vorbească ceva cu mine. M-am dus către ea și mi-a zis să iau un loc pe canapea.

M-am așezat. În acel moment, sora vitregă a iubitei mele a început să mă sărute pasional. A preluat controlul și mă săruta întruna. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut, m-am simțit bine. Apoi m-a luat de mână și m-a băgat în toaleta pentru persoane cu handicap. Acolo am făcut sex.

A durat câteva secunde. La propriu. Nu îmi vine să cred ce am făcut”, s-a mai plâns bărbatul.

CITESTE SI: Poveste adevărată. „Rodica, prietena mea, a venit la serviciu şi mi-a spus că e amanta soţului meu…”. Incredibil ce a urmat