Sfatul Zilei din 11 octombrie 2022. Rac, cuvantul cheie astazi este „echilibru”. Berbec, adapteaza-te la nevoile corpului tau

Este ideal sa petreci timp cu oameni interesanti, extraordinari, sa iei initiativa in afaceri si sa experimentezi. Nu uitati si de sfera dragostei: aceasta este una dintre cele mai puternice si pozitive zile din punct de vedere energetic.

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Totul incepe cu corpul tau, Berbec. Totul incepe cu modul in care te simti pentru tine in interior. Astazi esti chemat sa dai prioritate sanatatii si bunastarii. Pentru a va adapta nevoilor „vasului vostru sacru” si a-l hrani asa cum va simtiti intuitiv.

Experimentarea cu o noua dieta sau rutina de fitness este, de asemenea, recomandata in aceasta perioada. Totusi, nu este vorba despre numararea caloriilor. Este vorba despre recunoasterea nevoii tale de anumiti nutrienti si de ingrijire de sine. Sfat: adapteaza-te la nevoile corpului tau.

Sfatul Zilei pentru Taur

Din cand in cand simti dorinta de a evada, de a gasi o cale de iesire, de a apela la prietenii tai dintr-o galaxie indepartata. Dar cat timp esti inca aici, repeta anumite modele in jurul buclei.

Astazi, stelele iti reamintesc ca exista o cale de iesire si ca trebuie sa renunti la nevoia de a fi la inaltimea asteptarilor altcuiva. Dezvaluie cea mai salbatica, cea mai nebuna versiune a ta si stii ca, facand asta, rescrii scenariul pentru tine si pentru o intreaga generatie. Sfat: Numiti „nebun” noul capitol al vietii voastre.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Nu este treaba ta, Gemeni, sa-i tii pe toti confortabil. Acest capitol al vietii tale este despre indrazneala dincolo de granite si despre gandirea in afara cutiei pana cand „cutia” devine o iluzie. Este vorba despre a te elibera de povara asteptarilor altora.

Tine minte, tot ceea ce cauti se afla de cealalta parte a fricii. Astazi esti invatat sa renunti la un set de reguli atunci cand vine vorba de dragoste si relatii. Secretul pentru a construi o relatie reala este sa te arati ca cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta. Sfat: E timpul sa parasesti vechile „legi”.

Sfatul Zilei pentru Rac

Vrei sa te reunesti cu toti prietenii tai, sa glisezi spre dreapta ca un profesionist si sa verifici „potrivirile” anterioare pentru a vedea daca exista vreun potential. Dar echilibrul este intotdeauna cuvantul cheie, mai ales cand suntem in sezonul Balantei.

Asa ca asigurati-va ca va programati timp pentru dvs. in calendar. Amintiti-va sa mancati, sa va rugati, sa iubiti, sa meditati si sa va intoarceti din cand in cand privirea spre interior, ca o forma de ingrijire sacra de sine. Sfat: cuvantul cheie astazi este „echilibru”.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA