Sfatul Zilei din 15 mai 2022. Gemeni, totul pare un pic coplesitor. Fecioara, te simti abandonata. Previziuni complete

Sfatul Zilei pentru Leu

Leu, luna aceasta vei invata ca cel mai rapid mod de a te curata este sa scapi de asteptarile celorlalti. Elibereaza-te de „ar trebui”.

Ceva iti spune ca esti in proces de intoarcere la adevaratul tau sine! Mai mult, impliniti si potentialul sefului tau. Te-ai nascut pentru a obtine rezultate colosale.

Sfatul Zilei pentru Fecioara

Fecioara, te simti abandonata. Simti ca nu este nimeni in echipa ta si ca totul functioneaza impotriva ta, iar asta este si normal. Aminteste-ti mantra: „Accepta totul, nu rezista la nimic”.

Ea promite ca va actiona asupra ta ca pe o vraja magica. In acelasi timp, recunoaste-ti sentimentele. Ghiciti ce va indica. In loc sa ascunzi lucruri sub covor, vorbeste despre ele. Sfat: Cere ajutor in momentele dificile.

Sfatul Zilei pentru Balanta

Balanta, lasa-te sa te indragostesti din nou. Permiteti-va sa simti lungimea si latimea emotiilor tale. Chakra inimii tale este deschisa, frumoasa, iar aceasta expansiune aduce bucurie si abundenta.

In plus, esti, de asemenea, reconectat cu simtul tau scop. Iti amintesti de ce ai plecat in aceasta calatorie si ce inseamna cu adevarat pentru tine. Sfat: Asculta-ti inima.

Sfatul Zilei pentru Scorpion

Scorpion, te trezesti cu un arc in pasi si un cantec in inima. Esti mai indragostit ca niciodata si nu iti este frica sa tipi de pe acoperisuri. Pe taramul muncii, esti in proces de a-ti realiza potentialul ca sef.

Aveti atat de multe de creat in aceasta viata si sunteti optimist in privinta punerii in miscare a lucrurilor mari astazi. Ai incredere ca Universul sprijina visele pe care le vezi. Sfat: Ai grija de sanatatea.

Sfatul Zilei pentru Sagetator

CITESTE CONTINUAREA