Sfatul Zilei din 16 noiembrie 2022. Leu, fii clar cu privire la ideile tale. Pesti, este timpul sa scapi de ceea ce nu ai nevoie

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Nu trebuie sa cedati la fiecare gand negativ mic care va vine in minte. Vei invata ca esti responsabil de modul in care se desfasoara scenariul tau si ca cel mai bun mod de a lua decizii este sa-ti echilibrezi logica si intuitia. Sfat: Aveti incredere in semnalele primite.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Este nevoie de curaj sa spui nu, sa-ti stabilesti limite si sa te alegi pe tine insuti, chiar daca ai fost antrenat sa-i pui pe toti ceilalti pe primul loc. Inveti sa-ti prioritizezi nevoile. Acest lucru nu va placea tuturor.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Este timpul sa-ti recastigi increderea in tine si sa faci un pas indraznet. Exprima fara rusine ce vrei de la aceasta relatie. Ce va aminteste universul: semnalizarea mixta va va bloca doar intr-o bucla de timp. Sfat: esti gata sa iesi invingator din lupta.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Uneori primesti ceea ce ai cerut asa cum ai cerut. Alteori, te confrunti cu dificultati si intarzieri. Dar poate ca nu exista providenta, ci un factor real care iti strica de la inceput toate angajamentele. Sfat: este timpul sa scapi de ceea ce nu ai nevoie.