Sfatul Zilei din 22 septembrie 2022. Varsator, iarta-te pentru greselile din trecut. Berbec, trebuie sa fii dispus sa-ti asumi riscuri

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Astazi, astrele iti cer sa te bucuri de placerile simple ale vietii, cum ar fi sa privesti apusul, sa te joci cu pisica ta, sa te uiti la un film sau sa iesi cu cel mai bun prieten.

Sagetatorii singuri care doreau sa faca parte din ceva mai mare vor simti o scanteie cu cineva care a fost prin preajma in ultimul timp. Sfat: Magia te inconjoara.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Poate ca sunteti frustrat de propriile asteptari. Dar in cap totul merge intotdeauna mai bine decat in ​​realitate. Fa-ti o favoare si recunoaste situatia asa cum este. Iesirea dintr-un tunel intunecat va poate orbi temporar si este in regula.

Sfatul Zilei pentru Varsator

A fost o vreme cand mi-am dorit ca lucrurile sa fie altfel. Dar acum te afli la punctul din calatoria ta in care poti aprecia toate acestea, bune si rele. Intelegi ca pana si durerea insuportabila ti-a oferit o experienta nepretuita. Sfat: Iarta-te pentru greselile din trecut.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Stelele spun ca in aceasta zi toate colturile si denivelarile tale de caracter vor aparea in lumina. De dragul tau si al celorlalti, fa un pas inapoi.

Mai ai timp sa repari ceva in tine pentru a deveni mai bun. Sfat: alege calea cu cea mai mica rezistenta.