HOROSCOP SPECIAL

Sfatul Zilei din 28 octombrie 2022. Fecioara, e timpul sa vezi roadele eforturilor tale. Universul vrea doar ce este mai bun pentru tine, Varsator

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Ati trait o perioada de dor incercand sa scapati de bagajele trecutului. In multe privinte, simti ca nu mai esti la fel ca inainte.

Inceteaza sa evaluezi situatia, deruland la nesfarsit totul in capul tau si transforma-ti durerea in putere. Luna in descrestere predispune la un dialog sincer cu sine. Sfat: totul merge asa cum ar trebui, nu va mai faceti griji.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Lasa dragostea sa intre in viata ta, in ciuda esecurilor din trecut. Dar nu exagera: pierderea excesiva a ta cu alti oameni este plina de epuizare emotionala. Prin urmare, ar trebui sa fii atent. Sfat: Fa-ti timp pentru tine in acest weekend.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Universul vrea doar ce este mai bun pentru tine, Varsator. Astazi, te poti astepta ca dorintele tale sa devina realitate si visele tale sa capete forma fizica. Intr-un astfel de moment, nu uita ca meriti viata la care ai visat.

Nu-ti fie frica si ai incredere in impulsurile sufletului. Daca esti brusc vizitat de idei aparent ciudate, nu te grabi sa le arunci. Stelele sugereaza ca te vor conduce in directia cresterii. Sfat: miracolele se intampla, incearca sa nu le ratezi.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Astazi, astrele va cer sa reflectati asupra importantei iubirii de sine neconditionate. Gasiti noi modalitati de a va motiva. Stabileste cand trebuie sa fii mai moale cu tine insuti si cand nu te poti descurca fara rigiditate.

Aceasta reflectie simpla va va permite sa va acordati in mod corect si sa depasiti dificultatile. Daca esti ingrijorat de lucruri si oameni care par sa te ocoleasca, gandeste-te: poate ca nu ai cu adevarat nevoie de ele? Sfat: Iubeste-te pe tine insuti si cu punctele tale tari si cu slabiciunile.