HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Karma nu este una bună pentru toate zodiile! Nativii cu karma nefericită. Acește zodii poartă cu ele o povară grea

ADVERTISING

Karma nu este una bună pentru toate zodiile. Unii nativi sunt urmăriți de multe probleme din trecut, care nu le dau pace nici acum. Vom enumera acum zodiile pline de ghinion, care nu își vor găsi deloc liniștea în această viață.

Zodiile cu karma nefericită

Karma reprezintă acțiunile și deciziile pe care le-am luat în viața anterioară și care ne afectează semnificativ acum viața. Unele zodii au o karmă foarte nefericită, de care nu reușesc să scape niciodată.

Printre cei mai ghinioniști nativi se numără Berbecii, care nu au deloc o karmă fericită. Intr-o viață anterioară au avut parte de multe probleme, au suferit poveri mari, care acum se desfășoară în prezent drept consecințe din trecut.

Povara de atunci se resimte și acum, dar nativii nu trebuie să se lase afectați de karmă, ci să fie mereu atenți la ceea ce fac, să se asigure că acțiunile lor sunt corecte.

De multe ori, în viețile anterioare, Taurul s-a confruntat cu lipsuri și sărăcie, cu foame și boli. Aceste complicații se resimt și acum, pentru că acești nativi au mari probleme în ceea ce privește sănătatea.

ADVERTISING

Karma i-a învățat pe Tauri să fie Ambițioși, să lupte pentru binele lor și să muncească pentru binele lor, dar nu i-a antrenat și să fie mai buni față de ceilalți, mai generoși. Au mult de pierdut în viață din cauza egoismului care îi caracterizează.

Zodiile care cară povara din trecut

Zodia Scorpion are și ea o karma încărcată, iar poverile din trecut îi determină pe nativii acestui semn să fie mereu agitați, nervoși și incapabili să se controleze.

Sunt persoane Ambițioase, care muncesc pentru planurile lor și fac tot ce pot ca să fie Fericiți, dar nu știu când să se oprească, să nu mai fie răzbunători și încrâncenați.

Nativii Capricorni sunt oameni puternici și hotărâți, fac tot ce pot ca să fie mereu primii și sunt foarte apreciați de toată lumea. Totuși, în trecut au fost ușor marginalizați, nu reușeau să iasă deloc în față și să se facă plăcuți, motiv pentru care acum sunt disperați după succes.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING