Sfatul Zilei din 29 octombrie 2022. Rac, accepta ca exista lucruri pe care nu le poti schimba. Pesti, este timpul sa vedem miracolele derulandu-se

CITESTI Horoscopul zilnic, Sfatul Zilei, de la cei mai buni si cunoscuti ASTROLOGI.

Sfatul Zilei pentru Berbec

Adevarul este ca sarbatorim la nesfarsit schimbarea. Cu toate acestea, alergam si ne ascundem cand lumea asa cum o stim nu mai exista. Fiti atenti la cum si unde se manifesta rezistenta voastra in acest moment.

Gandeste-te cum trebuie sa te intorci in fluxul vietii. Pentru a face loc pentru ceea ce iti doresti si meriti cu adevarat, va trebui sa recalibrati scala. Un cuvant pentru intelepti: aruncati o privire la lista dvs. de prioritati si faceti ajustari acolo unde este necesar.

Sfatul Zilei pentru Taur

Ranile vechi inca mai dor, Taur, si bineinteles ca ai nevoie de un leucoplast. Universul apreciaza disponibilitatea ta de a asculta oamenii si de a intelege cum se comporta in acest moment. Dar exista un „dar”: asigurati-va doar ca nu va reduceti propriile nevoi pentru a o adapta pe cealalta persoana.

Inainte de a incheia sezonul, acordati-va un moment pentru a reflecta la legea echilibrului si la ce inseamna aceasta pentru dvs. Acest lucru va va permite sa gasiti o solutie pasnica, respectand in acelasi timp propriile nevoi, Taur. Sfat: Incearca sa gasesti un echilibru intre tine si ceilalti.

Sfatul Zilei pentru Gemeni

Alerta spoiler, Gemeni: Nu te vei simti ca cea mai buna versiune a ta in fiecare zi. In unele zile te vei simti ca fiind cea mai rea versiune. In unele zile, te vei simti ca cea mai neplacuta versiune. In unele zile, iti vei dezlantui ghearele pentru a ataca pe oricine incearca sa-ti apese butoanele sau sa se infiltreze in spatiul tau personal.

In loc sa reziste unde esti sau prin ce treci, accepta-te complet. Primiti lectii in acelasi mod in care primiti bucurie si binecuvantari. Semiluna in scadere va ofera posibilitatea de a face unele schimbari in putere. Sfat: impacati-va cu locul in care va aflati.

Sfatul Zilei pentru Rac

Nu toti suntem capabili sa gasim un sentiment de apartenenta la casa si asta e in regula. E in regula, Rac. Accepta ca exista lucruri pe care nu le poti schimba. Invatand sa inlocuiti asteptarile cu acceptarea, puteti trece peste drama care este sinonima cu acest sezon provocator.

Unii dintre voi s-ar putea sa aveti de-a face si cu drama la locul de munca. Tine minte, nu esti un pres. Nu trebuie sa fii de acord cu tot ceea ce spun oamenii pentru a pastra pacea. Adu-ti aminte de puterea ta te va ajuta sa o folosesti acolo unde este nevoie. Sfat: Invata sa inlocuiesti asteptarile cu acceptarea.

Sfatul Zilei pentru Leu

CITESTE CONTINUAREA