HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special pentru ultimele 2 luni din anul 2023. Universul pare să aibă acum intenția de a-ți arăta lumina de la capătul tunelului

Dacă ai avut zile mai puțin bune, universul pare să aibă acum intenția de a-ți arăta lumina de la capătul tunelului. Haideți să aruncăm o privire asupra a ceea ce ne spun astrele.

Berbec

Deși, nu te enumeri printre cele mai de succes zodii din punct de vedere financiar, află că ai mare succes în ceea ce privește dragostea. Fie că ne gândim la un nou început, fie că termini o relație toxică, pe acest plan excelezi. Trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății.

Taur

Ești o zodie cu succes, în perioada care urmează te bucuri de reușite pe orice plan. Însă trebuie să fii precaut și să analizezi de zece ori înainte o frază înainte de a o scrie sau de a o spune. Cuvintele dor și pot curma orice relație pe care ai clădit-o cu greu.

Gemeni

Categoric nu ești pe lista celor sus-puși. Te lupți, cum deja ești obișnuit, să evoluezi, să performezi, să schimbi ceva în materie de job. Din păcate, nu e o perioadă favorabilă și poate ar trebui să adopți o altă atitudine, să fii mai relaxat, mai spontan.

Rac

Urmezi același exemplu. Cu părere de rău, veștile nu sunt excelente, în ceea ce te privește. Succesul nu îți este camarad. Dacă o oportunitate ți se va arăta, clar nu o pune pe seama succesului. Este meritul tău pentru fiecare pas pe care îl faci înainte, deci fii mândru de tine.

Leu

Anul acesta te-a pus la încercare, te-a și ridicat în slăvi. Ți-a fost și bine, dar îți va fi și rău. Spre exemplu, luna aceasta și poate și următoarea, va fi greu să restabilești un echilibru în materie de bani. Venitul nu este suficient pentru o investiție pe măsură.

Fecioară

De ce ai tu nevoie nu este succesul. Tu ai nevoie de ordine în gânduri și în viață. Trebuie să înveți să te pui pe primul loc și să știi cum alternezi viața personală cu cea profesională. Te-a ajuns un soi de oboseală care te împiedică din a face ce vrei.

Balanță

Nu pare să te afecteze mare lucru luna aceasta. Te ridici din cenușă, mai rapid decât ai făcut-o vreodată. Găsești un țel pe care să îl urmezi, iar succesul va fi mereu un aliat de nădejde în cazul tău.

Scorpion

Comunicarea este singurul impediment care ar putea apărea, dacă nu știi să o folosești cu cap. Este un instrument pe care o bună bucată de vreme nu l-ai stăpânit. Nativii scorpion se bucură de reușite, mai ales pe plan profesional, chiar și sentimental în cazuri izolate.

Săgetător

Ai fost și sus și jos. Anul acesta, la fel ca în cazul leului, nu a fost deloc ușor, când credeai că îți este bine, venea un val de rău. Află că în perioada care urmează, tot un val de rău și nereușite vor guverna zodia ta.

Pur și simplu planetele nu se aliniază în favoarea ta, tot ce trebuie să faci este să reziști căci vor veni și vremuri mai bune. Important este că la capitolul sănatate se prezintă o echilibrare, ceea ce inseamna că dacă ai avut probleme de sănătate, acestea se vor rezolva.

Capricorn

În ciuda eforturilor tale de a găsi o cale care să mărească venitul, nu reușești. Ghinionul te urmărește o vreme. Nu ai cum să distrugi zidul pe care l-a făcut între tine și succes, este inevitabil. Concentrează-te pe sănătate și mai puțin pe finanțe.

Vărsător

Un ghinion teribil se ține de tine. Nimic nu merge, eșuezi, te ridici, dar cazi din nou. Nu te impacienta, lucrurile vor fi mai bine. La job și pe plan sentimental, ai cele mai mare probleme. Sănătatea este în regulă.

Pești

Ai multe obiecții de făcut. Ghinionul, în ceea ce te privește e făcut cu mâna ta. Niciodată nu ești mulțumit, ai pase de impulsivitate și te irită orice. De aceea e recomandat să o lași mai moale și să revii la normal…