Sfatul Zilei din 30 ianuarie 2022. Pentru Lei, lumea se va schimba rapid, mai ales astazi. Ziua le va oferi Balantelor ocazia sa se gandeasca la propriul destin si la afacerea lor preferata

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Familia si prietenii pot schimba foarte mult modul in care te trateaza. Studiul poate fi o perioada dificila din viata ta, dar totul va fi bine. Viata personala va trece prin momente dificile. Fii cu ochii pe genti si bunuri, risc mare de furt.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Dependenta de tigari si alcool poate dauna iremediabil sanatatii. Odihna va va salva trupul si sufletul.

Problemele vechi vor fi rezolvate, dar vor veni altele noi care sa le inlocuiasca, ceea ce poate strica totul. Planifica-ti o vacanta cu familia si atunci soarta iti va multumi. O baie fierbinte va va ajuta sa va relaxati.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Inceputurile tale feminine si masculine vor fi la un nivel scazut, astazi esti cat se poate de pasiva si depresiva. O viata grozava este chiar dupa colt, trebuie doar sa profiti de oportinitate.

O zi de petrecut alaturi de cei dragi. Ai nevoie de obiective globale acum. Fii atent la vise, ele pot deveni profetice pentru tine.

Sfatul Zilei pentru Pesti

O dispozitie depresiva poate strica totul, dar ramane la latitudinea Pestilor ce se va intampla. Asigurati-va ca va consultati saptamana aceasta. Cunoscutii tai iti vor intoarce in curand spatele, asa ca nu apelati la ei.

Perioada urmatoare va aduce fericire. Urmareste cu atentie performanta ta fizica. Exercitiile fizice va vor ajuta sa va restabiliti puterea si energia de care veti avea nevoie in saptamana viitoare.