Sfatul Zilei din 30 octombrie 2022. Ziua este perfecta pentru rezolvarea problemelor curente. Previziuni complete

Sfatul Zilei pentru Sagetator

Este timpul sa ne intoarcem la plansa de desen. Este timpul sa va revizuiti planurile marete si sa vedeti ce trebuie sa revizuiti pe parcurs. Acesta este momentul sa va dovediti ca sunteti un jucator activ in jocul vietii si sa faceti tot posibilul pentru a va realiza cele mai salbatice vise si cele mai profunde dorinte.

Ceea ce trebuie sa-ti amintesti acum si pentru restul anului este ca ajutorul, sprijinul si resursele de care ai nevoie in fiecare etapa vor fi mereu acolo pentru tine. Sfat: Fii un jucator activ in jocul vietii.

Sfatul Zilei pentru Capricorn

Viata este menita sa fie traita, Capricorn. Viata este menita sa fie celebrata in toate nuantele si culorile ei. Deci scoate-ti-o din cap, bine? Conectati-va la portalul inimii voastre.

Spune da la ceea ce iti trezeste cantecul sufletului si iti pune zambetul pe buze, frumusete. Cu cat ramai mai mult in energia jocului, cu atat procesul de manifestare a dorintei tale va deveni mai lin pentru tine. Sfat: Scufunda-te in energia fericirii.

Sfatul Zilei pentru Varsator

Te indoiesti din nou de potentialul tau si permiti gandurilor de auto-sabotare sa ia mai bine de tine. Dar nu mai esti persoana care erai inainte. Te-ai schimbat mai mult decat poti spune in cuvinte.

Fa-ti o favoare si renunta la vechea poveste. Cand vine vorba de iubire, ti se cere sa-ti amintesti ca energia ta nu este pentru toata lumea. Acest lucru va va ajuta sa va retrageti puterea si sa trasati limite acolo unde este necesar. Sfat: fa-ti o favoare si renunta la lucrurile rele.

Sfatul Zilei pentru Pesti

Universul te sprijina in fiecare zi si in orice. Acesta este ceea ce vi se cere sa realizati. Asadar, intra in campul energetic al recunostintei si exprima-ti recunostinta pentru toata abundenta care ti se trimite. Meriti viata pe care ti-ai dorit-o.

Pe plan personal, vi se cere sa exersati iertarea. Ai facut ceea ce ai crezut ca e mai bine la momentul respectiv si e suficient. Destul pentru tine. Numai renuntand la vechea poveste poti crea una noua pentru tine. Sfat: Fii recunoscator pentru toata abundenta care ti se trimite.