Test de personalitate – Alege o potcoava si vezi cat de norocos esti. Mi se potriveste de minune

Potcoava 3

Norocul te insoteste la orice pas. Ai un succes extrem de mare in absolut tot ceea ce faci.

Toate lucrurile iesite de pe mainile tale sunt pure si la locul lor, faci o treaba de minune, iar totul iese fix asa cum iti propui si nu prea ai parte de esecuri la viata ta, chiar daca intalnesti mai tot timpul oameni falsi si te

lovesti de prietenii de scurta durata, tu poti ajunge chiar foarte departe si sa reusesti sa urci pe cea mai inalta scara sociala in care sa dobandesti cat de bun/a esti.

Norocul tau este inzestrat cu un magnet foarte mare ce atrage doar lucruri bune in viata ta.

Cu toate astea mai ai si un noroc imens in a intalni tot felul de persoane false care nu se tin de cuvant, dar totodata sunt foarte multe persoane in jurul tau care te iubesc enorm.

Potcoava 4

Multe persoane te invidiaza si iti vor raul deoarece tu ai mai multe decat ele, iar norocul tau este unul chiar foarte mare si esti cu mult deasupra lor.

Tu reusesti sa ai succes pe majoritatea planurilor care ti le propui fara sa faci prea multe eforuri, insa cei din jurul tau se chinuie foarte mult, zile intregi, luni, ani chiar sa faca ceea ce tu ai putea face chiar si intr-o singura noapte.

Atragi iubirea foarte usor, la fel si banii. Cu toate ca ai multi dusmani, esti o persoana si foarte iubita de catre cei din jurul tau.

CITESTE CONTINUAREA