HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. 10 semne că te place un Berbec. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

ADVERTISING

Dacă ești atentă întotdeauna la ce îți transmit astrele, poți afla 10 semne că te place un Berbec. Pasional și impulsiv, acesta te va face să te îndrăgostești de la primele cuvinte siropoase.

Își va deschide sufletul atunci când te aștepți mai puțin și te va impresiona fără doar și poate. Toate indiciile care îi conduc spre o relație nu vor putea fi văzute de oamenii din jur. Aceștia dețin un simț ascuțit ce va fi folosit chiar și atunci când nu este nevoie.

Nu este deloc dificil să-ți dai seama că un nativ Berbec te place. Atunci când se îndrăgostește, acest bărbat tinde să meargă pasiv spre ceea ce își dorește.

Atunci când va cunoaște cu adevărat toate datele problemei te va surprinde cu impulsivitate. Acest semn zodiacal nu acționează astfel doar alături de partenera de viață, ci se întâmplă acest lucru în general, ceea ce îi face speciali.

10 semne că te place un Berbec

Semn de foc și primul nativ din zodiac, Berbecul nu pierde timpul atunci când știe că are doar de câștigat. Își poate arăta colții pe care l-a început i-a ascuns, dar cu siguranță te va surprinde în moduri cu totul diferite față de cei dinaintea lui.

ADVERTISING

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt acele 10 semne că te place un Berbec, acum ai răspunsul. Direct în exprimare, va vedea de la primele interacțiuni dacă îi meriți atenția sau nu.

Nativii Berbeci au felul lor simpatic de a-ți spune anumite lucruri, iar această situație are loc atunci când devin drăgăstoși. Preferă atingerile și cunoaște modalitățile tuturor femeilor de a vrea să fie în centrul atenției.

Dacă un astfel de bărbat te sărută pe frunte, te îmbrățișează sau îți atinge umerii, atunci este clar că își dorește o relație. Poate juca roluri jucăușe și va încerca să te gâdile. Dacă nu a făcut deja acest lucru, este cazul să fii atentă la anumite semne.

1. Nativul Berbec se poartă ciudat

Dacă nu știai până acum, nativul Berbec este greu de prins într-o relație. Pot fi extrem de misterioși și greu de satisfăcut.

ADVERTISING

Dacă nu îți relatează ceea ce se întâmplă cu exactitate în capul lor, este pentru că vor să te țină în suspans cât mai multă vreme. Toate dorințele lui pot fi poruncă pentru tine, asta pentru că îți cunoaște toate calitățile și defectele.

2. Nativul Berbec își dorește să fie alături de tine tot timpul

Printre cele 10 semne că te place un Berbec se numără și acest. Atunci când își va dori o relație, vei vedea că petrece mult mai mult timp în preajma ta.

Ceilalți bărbați ai zodiacului pot fi ușor amenințați, însă este de la sine înțeles. Pentru anumite persoane de sex opus, întrebările legate de planurile personale pot fi mult prea incomode. Cu toate acestea, își poate găsi sufletul pereche atunci când se așteaptă mai puțin.

3. Nativul Berbec îți face complimente

Acești bărbați preferă să fie de ambele părți ale unei relații. Poate ai auzit faptul că nativul Berbec este atât de răsfățat încât adoră complimentele primite, dar și oferite. Ceea ce nu știai este că te poate lăuda până la epuizare.

ADVERTISING

Dacă un astfel de semn zodiacal de umple cu felicitări și cadouri, șansele sunt să te placă. Bărbații Berbec sunt sensibili și onești în ceea ce privește sentimentele care îi încearcă în preajma ta. Dacă îți oferă un compliment, probabil că îl transmite din suflet.

4. Nativul Berbec încearcă să te impresioneze

Printre cele 10 semne că te place un Berbec se numără și acesta, mai ales fiind acest nativ este de obicei foarte competitiv. Dacă bărbatului de lângă tine îi place să intre în competiții, este pentru că încearcă să te impresioneze.

Acest semn distinctiv îl poate face să pară prea mândru, însă tot ce-și dorește în final este atenția ta. Nu trebuie să fii surprinsă dacă în momentul în care își va dezvălui sentimentele vor exista și artificii pe cer. Bărbații Berbeci preferă astfel de clipe de neuitat.

5. Nativul Berbec preferă să fie un cavaler în preajma ta

Oricând vei striga după ajutor, el va fi acolo. Nativii Berbec iubesc cu o intensitate ieșită din comun. Atât de intens încât atunci când cineva are nevoie de ajutorul lor, sunt gata să lase totul pentru acea persoană.

ADVERTISING

Dacă bărbatul de lângă tine te-a condus cu mașina de cele mai multe ori sau ți-a adus mâncarea preferată, cel mai probabil te place foarte mult. De asemenea, dacă ți-a împrumutat geaca lui atunci când ți-a fost frig, poate fi un alt semn că vrea mai mult din partea ta.

6. Nativul Berbec ți-a făcut cunoștință cu prietenii lui

Poate te-ai simțit dintr-o dată introdusă în cercul lui de prieteni, însă asta nu este un lucru rău. Chiar dacă poate părea grăbit, nativul Berbec face toate eforturile pentru a-ți intra în grații.

Dacă deja te invită la petreceri sau adunări restrânse, vrea să se mândrească cu tine. Șansele sunt ca toți cei pe care îi cunoaște să știe deja detalii despre tine. Lucrurile se mișcă haotic în viața lui, asta pentru că nu după multă vreme de când te-a cunoscut, vrea să te prezinte tuturor.

7. Nativul Berbec flirtează cu tine

Trebuie să fii atentă la anumite semne și anume dacă există o tensiune între voi doi. Nativii Berbec sunt îndrăzneți. Nu încearcă să-și ascundă sentimentele sau să le dea o altă denumire.

ADVERTISING

Fii atentă la cuvintele pe care le folosește sau cum te privește. Sentimentele pentru tine sunt chiar acolo. Dacă l-ai surprins vreodată făcând glume sau stând foarte aproape de tine, atunci cu siguranță te place.

8. Nativul Berbec își dorește să fie romantic tot timpul

Dacă alte semne zodiacale se gândesc de două ori înainte de a face aceste mișcări, nativul Berbec se găsește plin de curaj. Dacă bărbatul din viața ta îți oferă o îmbrățișare imediat cum te vede, e clar. Dacă îți atinge umerii sau brațele în timp ce vorbești, îți oferă modalități subtile prin care să observi că te place.

Nativul Berbec nu se ferește de privirile celor din jur. Nu-ți fie teamă să-i mărturisești că nu îți place întotdeauna ceea ce face.

9. Nativul Berbec devine gelos pe celelalte persoane care se apropie de tine

Dacă vrei să fii într-o relație cu un nativ Berbec, trebuie să fii atentă la felul său de a pune problema. Uneori poate fi extrem de posesiv. Printre cele 10 semne că te place un Berbec se numără și acesta, iar uneori nu este plăcut deloc.

ADVERTISING

Acest semn zodiacal știe ce își dorește și nu lasă pe nimeni să intervină în calea dorințelor sale. Cu toate acestea, atunci când se simt amenințați, tratează toată problema ca pe o competiție.

10. Nativul Berbec ascultă tot ce ai de spus

Nativul Berbec nu se va stăpâni pentru nimic în lume dacă te place cu adevărat. Dacă va dori să intre într-o relație cu tine, va fi foarte atent la fiecare mișcare. Acest semn zodiacal preferă atât atenția primită cât și oferită.

Va munci pentru ca detaliile să fie puse la punct, iar tu să fii conștientă că o astfel de viață nu este de trecut cu vederea. Poate ai observat până acum că nativii Berbec vorbesc foarte mult. Nu trebuie să-ți fie teamă să faci același lucru. Va fi foarte atent la tot ce îi vei spune.

ADVERTISING
ADVERTISING