HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Balanțele vor avea noroc cu numărul 6. Cuvinte si numere magice pentru fiecare zodie

ADVERTISEMENT

Fiecare zodie are cate un numar care-i poartă noroc!

Zodia Berbec

Am încredere că dragostea adevărată e deja pe drum, către mine, și va ajunge în momentul potrivit, sunt gata s-o primesc cu brațele deschise, sunt gata s-o iubesc cu adevărat și sunt gata să-mi întâlnesc sufletul pereche. 

Numărul norocos al Berbecului este 4. Îi ajută să găsească armonia, să obțină succes la locul de muncă. Un 4 le poate aduce mult noroc reprezentanților acestui semn zodiacal.

Zodia Taur

Îmi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate viciile și de toate obstacolele care blochează drumul sufletului pereche către mine. Sunt pregătit să trăiesc în prezent, să iubesc în prezent, acum.

Numărul 8 este perfect pentru Taur. Îi ajută să atragă bani și să atingă culmi profesionale fără precedent. Taurii ar trebui să își aleagă casele, numerele de telefon și mașinile cu numărul opt, astfel vor atrage multă fericire în viața lor.

Zodia Gemeni

Sunt vrednică de iubire și merit să primesc dragostea la care visez. Învăț să am răbdare și fac tot posibilul să construiesc cea mai frumoasă relație cu sufletul meu, să mă descoper și să învăț cine sunt cu adevărat. 

ADVERTISEMENT

Numărul succesului pentru Gemeni este 7. Numerologii susțin că șapte îi ajută pe oamenii din această zodie să evite problemele. Acest număr devine adesea un talisman de noroc pentru Gemeni.

Zodia Rac

Sunt înconjurată de iubire și lucrurile merg cum trebuie să meargă. Nu mă grăbesc pentru că știu că Universul are un plan magic pentru mine și că mă așteaptă ceva mult mai frumos decât am trăit până acum. 

Persoanele din Rac sunt norocoase și norocoase să aibă numărul 3. Reprezentanții acestui semn al zodiacului știu cum să ajungă în vârf, dar uneori au nevoie de sprijin. Racii ar trebui să acorde atenție tripletelor, cu acest număr soarta le oferă adesea semne importante.

Zodia Leu

Știu că iubirea nu va veni când îmi doresc eu, ci când sufletul meu va fi pregătit să primească și să ofere dragoste. Mă bucur de drumul pe care merg alături de sufletul meu, învăț să mă iubesc pentru ceea ce sunt, să-mi accept nu doar calitățile, ci și defectele. 

Numerologii cred că numărul norocos al Leului este 1. Îi ajută să găsească un teren comun cu oamenii și să rezolve probleme complexe. Unitățile pot deschide calea spre succes pentru Leu.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară

Nu doar eu caut sufletul pereche, ci și sufletul pereche mă caută pe mine. Drumurile noastre se vor intersecta prin dragoste infinită, pură, sinceră și adevărată.

Codul tău către bogăție și bucurie este numărul 5. Fecioarele se confruntă adesea cu griji. Atunci când aleg numere, ar trebui să se uite la 5, acesta îi va ajuta în multe aspecte. 

Zodia Balanță

Îmi accept toate greșelile pentru că m-au ajutat să mă dezvolt, să ajung unde sunt acum. Fiecare moment dificil a venit cu o lecție frumoasă de viață, care mi-a dat puterea de a merge mai departe. Iubire, acum sunt pregătit să te cunosc. 

Balanțele vor avea noroc cu numărul 6. Numerologii cred că reprezentanții acestui semn încearcă adesea să găsească un echilibru, dar nu reușesc întotdeauna să se adune la timp și să găsească echilibrul dorit. Numărul 6 îi poate ajuta.

Zodia Scorpion

În fiecare zi, sunt recunoscător pentru cât de multă iubire poate oferi sufletul meu. Nu grăbesc lucrurile, ci aștept ca timp să joace cartea și să mă pregătească pentru întâlnirea cu marea dragoste. 

ADVERTISEMENT

Numărul 2 este perfect pentru Scorpion. Acesta le poate aduce reprezentanților acestui semn zodiacal o mulțime de șanse. Nu ratați ofertele care implică un 2.

Zodia Săgetător

Nu simt nevoia să mă întorc în trecut, știu că nu mai pot schimba nimic. În schimb, privesc cu ochii plini de fericire și aștept să văd ce-mi pregătește viitorul, îmi deschid inima pentru a iubi și a oferi iubire. 

Numărul bogăției pentru Săgetător este 9. Potrivit numerologilor, aceștia pot câștiga mulți bani dacă îi acordă atenție mai des. În afară de asta, 9 îi ajută pe Săgetători să găsească dragostea.

Zodia Capricorn

Inima mea nu minte, în sufletul meu crește o iubire pură, necondiționată, adevărată, pe care urmează să o ofer unui suflet norocos. Plec la acest drum știind că în cele din urmă voi trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste. 

Capricornii ar trebui să aleagă numărul 4. Acesta are puterea de a deschide noi oportunități și de a atrage energie pozitivă în viață. Numărul 4 îi va ajuta pe Capricorni să descopere noi talente în ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător

Am învățat să ofer iubire, zi de zi, în toate formele ei, nu mă grăbesc, nici nu cerșesc dragoste. Sufletul meu merită ceva mult mai frumos și știu că Universul îmi va oferi acea iubire magică. 

Vărsătorii ar trebui să acorde atenție numărului 5. Acesta are puterea de a atrage încrederea în viața acestui semn zodiacal. Uneori este dificil pentru Vărsători să găsească puterea de a lupta, cifra 5 îi va ajuta.

Zodia Pești

Îi permit sufletului meu să simtă tot ce simte, durere, tristețe, fericire, dezamăgire, dar și iubire, îi învăț să aibă răbadare și-i arăt cum să se vindece, accept tot ce trăiesc pentru că știu că totul se întâmplă cu un motiv. Iubirea mă caută și, în scurt timp, mă va găsi. 

Numărul norocos pentru Pești este 7. Nu degeaba se numește 7 norocos, el chiar aduce noroc. Reprezentanți ai acestui semn zodiacal, acest număr ajută să ajungă în vârf și să realizeze toate visele.

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT