HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. 3 zodii de femei care sunt Ingeri cu chip de om. Au cele mai multe calitati si sunt foarte bune la suflet

ADVERTISING

Aceste trei zodii de femei sunt ingerii lui Dumnezeu. Au cele mai bune calitati si sunt foarte bune la suflet. Ele par desprinse dintr-o lume ireala.

Zodia Sagetator

Toate femeile nascute in perioada 22 noiembrie si 21 decembrie, sub semnul Sagetatorului sunt printre cele care se apropie cel mai mult de perfectiune. In primele doua decenii de viata, femeia Sagetator este extrem de expansiva, de nelinistita.

Apoi se calmeaza usor-usor si devine una dintre cele mai blande femei. Nu isi pierde independenta si optimismul, insa capata o intelepciune aparte, care o transforma intr-un inger pe pamant.

Daca cineva vine si cere ajutorul, nu o sa fie dezamagit niciodata. Femeia Sagetator este mereu dispusa sa ofere ajutor. Neconditionat.

Zodia Rac

Un alt inger este femeia din zodia Rac. Cine nu o are prin preajma trebuie neaparat sa caute una. Are o inima de aur si e tot ceea ce ti-ai putea dori vreodata de a o femeie.

ADVERTISING

Este acea mama grijulie, mereu atenta, acea gospodina perfecta pe care orice barbat si-ar dori-o de sotie, acea amanta pasionala care stie sa asmuta simturile.

Zodia Gemeni

Un alt inger cu chip de om este femeia Gemeni. Este distractiva, isteata, iubitoare si vesnic curioasa. Nu e neaparat cea mai blanda cu putinta, dar este mereu acolo cand ai nevoie, gata sa iti sara in ajutor.

ADVERTISING
ADVERTISING