HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Capricornii, își ies din pepeni la orice scăpare! Care sunt cele mai geloase zodii

Unii nativi se aseamănă între ei printr-o singură trăsătură: gelozia dusă la extreme. Gelozia este un lucru esențial într-o relație care aduce și beneficii și arată că există acolo și iubire, dar, de cele mai multe ori, face rău ambilor parteneri și duce la despărțire.

Vezi care sunt cei mai geloși nativi și nu cine nu ar trebui să te încurci.

Cei mai geloși nativi

Cu toții ne dorim un partener răbdător, înțelegător, cu care să putem discuta în anumite situații mai neplăcute și care să nu agraveze și mai tare situația cu gelozia.
Acest lucru nu este posibil, însă, cu Gemenii.

Chiar dacă le explici că lucrurile sunt bine, că totul merge așa cum trebuie în relația voastră, ei tot vor face cercetări până se calmează. De cele mai multe ori, disperă și nu te poți înțelege deloc cu ei.

Zodia RAC

Racul este genul de om care iubește intens și care urăște la fel de puternic, deși, de cele mai multe ori, nici măcar nu are un motiv real. Se supără din orice și un simplu salut pe care îl face partenerul de viață îi poate strica ziua complet.

Dacă cel de lângă el face un gest care nu îi place lui, începe numaidecât cearta. Cu Racii nu te înțelegi deloc și îți trebuie o răbdare de fier ca să îi poți suporta.

Unii nativi se aseamănă între ei printr-o singură trăsătură: gelozia dusă la extreme.

Gelozia este un lucru esențial într-o relație care aduce și beneficii și arată că există acolo și iubire, dar, de cele mai multe ori, face rău ambilor parteneri și duce la despărțire.

Cu cine nu ar trebui să te încurci

Pentru nativul din Fecioară, totul trebuie să fie ordonat, pus la punct, bine planificat dinainte, iar relația trebuie să funcționeze așa cum vrea el ca să o poată considera perfectă.

Ca o Fecioară să fie mulțumită de partenerul de viață, acesta trebuie să se izoleze, să nu mai aibă prieteni și să se gândească numai la cel de lângă el.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt și ei printre nativii care își ies din pepeni la orice scăpare. Dacă partenerul a îndrăznit să le greșească în vreun fel, nu mai există cale de întoarcere.

Deși de multe ori exagerează, nu este de joacă cu acest nativ și ai face bine să fii atent cu el. Gelozia nu face decât să te îndepărteze de atingerea acestei stări de confort dacă nu îți comunici sentimentele și nu discuți deschis cu persoana de lângă tine.

Zodia Pesti

Imaginația Peștilor poate fi cea mai mare calitate a lor, dar și cel mai mare defect atunci când sentimentele nu le mai dai voie sa gândească rațional.

Dacă li se pare ceva ciudat la persoana de lângă ei, fac ceva și exagerează cât de mult pot, ca să ajungă la ceartă. Parcă le place să își facă singuri rău și să vadă cum se strică relația puțin cu puțin, deși după regretă că au ajuns la așa ceva.