HOROSCOP SPECIAL

Horoscop Special. Scorpion, mese „secrete” pe furiș! Ce te face să ai câteva kilograme în plus, în funcție de zodie

De ce se îngrașă nativii Berbec

ADVERTISING

Guvernat de Marte. Mănânci în grabă și din impuls

Semnul tău are tendința de a se grăbi, de a termina totul imediat, pentru că te gândești mereu la ce vei face în continuare. Acest lucru înseamnă că atunci când mâncați, mâncați adesea în grabă și, deoarece creierului îi ia timp să proceseze informația „sătul”, viteza cu care mâncați conspiră împotriva dumneavoastră. 

Care este soluția? Încearcă să mănânci mai încet, dacă ți-e foame mănâncă ceva ușor și așteaptă câteva minute; vei vedea că te vei simți mai sătul în scurt timp. 


De ce se îngrașă nativii Taur

Guvernat de Venus. Te îngrași pentru că nu faci suficiente exerciții fizice.

Problema ta fundamentală este că te simți foarte confortabil și, pentru că ai gusturi bune și te simți atras de lucrurile bune din viață, îți este greu să faci mișcare, exerciții fizice, să practici sport sau activități fizice. Pentru dumneavoastră, plăcerea gastronomiei este o parte inerentă a personalității dumneavoastră, senzuală, elegantă.

ADVERTISING

Care este soluția? Încorporează activitatea fizică în rutina zilnică, sau măcar dedică-ți de trei ori pe săptămână o plimbare activă, pentru a te mișca, pentru a te înveseli. 


De ce se îngrașă nativii Gemeni

Guvernat de Mercur. Prea multă cofeină și băuturi energizante.

Agilă la minte, activă, dinamică, mereu curioasă și în mișcare, ai tendința de a fi dependentă de băuturi energizante, cu multă cofeină, sucuri și băuturi zaharoase, ceea ce îți perturbă metabolismul și face ca zaharurile să se transforme în trigliceride și, de asemenea, îți crește nivelul așa-numitului colesterol „rău” din organism. 

Care este soluția? Când mergeți la cumpărături, înlocuiți sucurile carbogazoase cu sucuri naturale, iar pentru senzația de efervescență, apă minerală naturală amestecată cu un fel de suc concentrat fără cofeină.

ADVERTISING


De ce se îngrașă nativii Rac 

Guvernat de Lună. Mese în casă

Ești semnul domestic prin natura ta – poți petrece weekend-uri întregi fără să te uiți pe fereastră! Casa ta este palatul tău, oricât de umil ar fi, și îți place să gătești pentru tine, pentru familie, iar atunci când gătești și inventezi noi feluri de mâncare, îți place să „iei gustări”. Asta te îngrașă!

Care este soluția? În timp ce gătești, evită să iei gustări, iar dacă o faci, asigură-te că nu iei gustări de pepene verde sau fructe cu foarte puține calorii, astfel încât, atunci când te așezi la masă, să nu te fi săturat în prealabil. 

De ce se îngrașă nativii Leu

Guvernat de Soare. Ești atrasă de tot ce îngrașă!

ADVERTISING

Îți place să te bucuri de viață și asta este minunat, dar partea proastă este atunci când mergi pe un drum greșit în acest sens. Un pic de „junk food” din când în când, la o aniversare, o sărbătoare sau o zi de naștere nu este rău, dar ca obicei este un „nu!” răsunător. Gustările bogate prăjite, dulciurile bogate în grăsimi și în zahăr, lichiorurile și bunătățile dulci vă atrag cu adevărat. 

Care este soluția? Răsfățați-vă cu aceste bunătăți „periculoase” la ocazii speciale, dar nu faceți din ele un obicei. Dacă vă plac acele bunătăți prăjite sau dulci, știți; măsura este o comoară! 

De ce se îngrașă nativii Fecioară 

Guvernat de Mercur. Îți controlezi bine sănătatea și greutatea

Știți cum să vă controlați greutatea și să vă monitorizați bine sănătatea, dar uneori deveniți prea pretențioasă și ajungeți la extreme. Pentru că ai o greutate bună crezi că poți mânca tot ce vrei pentru că organismul tău va compensa. Greșit! 

ADVERTISING

Care este soluția? O cină frumoasă, un răsfăț pe gustul tău este minunat, dar dacă faci din asta un obicei atunci se schimbă imaginea. Îți place înghețata de ciocolată cu lapte integral? Nu este nicio problemă dacă îl mănânci în cantități mici o dată pe săptămână, ca un răsfăț de desert, de exemplu, dar dacă observi că îl mănânci și nu te îngrași, acest lucru nu îți dă voie să îl mănânci în fiecare zi. 

De ce se îngrașă nativii Balanță 

Guvernat de Venus. Apatia față de exercițiile fizice

Ca și Taurii, ambele guvernate de Venus, aveți tendința de a fi foarte confortabil și nu vă interesează prea mult activitatea fizică. Preferați mesele rafinate, viața socială activă, plăcerile ciocolatei, vinul bun, mâncarea gourmet în locul unei ședințe de aerobic sau a unei plimbări active.

Care este soluția? Nu uitați că zodia dvs. simbolizează echilibrul, balanța, deci dacă aplicați această noțiune în viața de zi cu zi și vă propuneți să stabiliți modele de alimentație, odihnă, exerciții fizice și expansiune, vă veți atinge obiectivele personale.

ADVERTISING

De ce se îngrașă nativii Scorpion 

Guvernat de Pluto și corectat de Marte. Mese „secrete” pe furiș

Secretul și misterul fac parte din natura Scorpionică, iar în materie gastronomică și mai mult. Ai tendința de a te înșela singur, mâncând ceea ce știi că te îngrașă, dar justificându-te mereu spunând „e doar puțin, doar azi pentru că e duminică, o să dau jos mâine la sală” și alte scuze similare. Gogoși. Acestea sunt o bombă de calorii, zahăr, făină rafinată și grăsimi. Mai bine optați pentru o altă clătită sau chiar pentru o coajă tradițională.

Care este soluția? Aveți tendința de a vă „înfrupta” din bunătăți, de a mânca la ore ciudate, de a face excese atunci când ieșiți la restaurant pentru că „este o ocazie” și așa mai departe, și așa mai departe, și așa mai departe se complică. 

De ce se îngrașă nativii Săgetător

Guvernat de Jupiter. Exagerări când vine vorba de alimentație

În general, zodia ta este sănătoasă și pentru că îți place să practici un sport sau să ieși în aer liber compensezi bine, dar când nu o faci plătești consecințele.  Mulți Săgetători au tendința de a exagera atunci când vine vorba de mâncare, umplându-și farfuria și încercând să termine mai devreme pentru a putea „intra” în următoarea. Această tendință poate duce la un fel de anxietate care determină creșterea apetitului și a poftei de tot mai multă mâncare. 

ADVERTISING

Care este soluția? A avea o alimentație sănătoasă nu este atât de ușor, mai ales când tentațiile sunt multe. Nu vă faceți griji însă, vă spunem ce alimente să evitați și cum să le înlocuiți.

De ce se îngrașă nativii Capricorn

Guvernat de Saturn. Gusturi nu foarte variate

Problema cu tine este că atunci când îți place un fel de mâncare ai tendința de a o repeta și de a o repeta, ceea ce devine obsesiv și, astfel, mănânci din ce în ce mai mult, ceea ce, la rândul său, duce la un consum exagerat al unui singur produs, poate fi un dulce special, un anumit tip de tocană sau un alt element care, adăugat la mâncare, crește nivelul de grăsimi sau de zaharuri. 

Care este soluția? Remediul se află atunci când vă variați dieta și vă diversificați regimul alimentar. 

De ce se îngrașă nativii Vărsător

Guvernat de Uranus. Gusturi exotice și imprevizibile

Așa cum se potrivește cu natura semnului tău, tot ce este imprevizibil, exotic și creativ te atrage. Din acest motiv, deseori inventezi rețete cu anumite ingrediente cu care nu ești obișnuită, iar organismul tău reacționează defensiv. Uneori, atunci când amesteci rețete, neglijezi valoarea calorică a rețetelor și exagerezi adăugând prea multă grăsime la ceea ce are nevoie de mai puțină sau înlocuind un produs cu altul, ceea ce îți provoacă apoi anxietate și pofte.

Care este soluția? Consumați mai multe alimente naturale, neprocesate și fără adaos de zahăr sau ulei.


De ce se îngrașă nativii Pești

Guvernat de Neptun. Rețineți o mulțime de lichide

ADVERTISING

Una dintre cele mai mari probleme ale Peștilor este retenția de lichide. Este important să faceți exerciții fizice, să evitați băuturile cu cofeină și substanțele artificiale. Adesea aveți nevoie de diuretice sau de fructe pentru a vă ajuta să eliminați excesul de apă din organism. 

Care este soluția?  Amintiți-vă că sunteți un semn de apă și că această afinitate atrage acest element în viața voastră. Mulți Pești cred că sunt „grași”, dar în loc de grăsime au un exces de lichide care, odată eliminate, îi ajută să revină la greutatea normală. 

ADVERTISING
ADVERTISING