ALTELE

Spargi obiecte prin casa din ce in ce mai des? Iata de ce! Cum scapi de energiile negative din locuinta ta

ADVERTISING

Există semne clare care să indice cauza unor emoții puternice, însă de aceea este indicat să știi care sunt acele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta.

Unul dintre cele mai comune indicii o reprezintă senzația de pe care o ai de fiecare dată când treci pragul locuinței. Persoanele sensibile sau mult prea empatice, pot fi afecate constant de această problemă.

Unele lucruri se intampla din coincidenta, doar ca daca aceste coincidente sunt mai dese decat ar trebui sau in jurul nostru se intampla lucruri bizare, e posibil sa fim inconjurati de energii negative.

Daca nu esti sigur de ce ti se intampla, uite cateva semne ca in casa ta si-ar fi putut face loc energiile negative.

In primul rand, spargi obiectele de prin casa din ce in ce mai des. Apoi, sunt certurile aprinse cu ceilalti membri al familii, certuri care devin din ce in ce mai dese, ca un obicei.

ADVERTISING

Daca simti ca ai o stare proasta pe care nu o poti explica nicicum, iar aceasta se tot repeta, e foarte posibil sa fie la mijloc si ceva energii negative. La fel si in cazul unor imbolnaviri pe care nu ti le poti explica, ce apar pe neasteptate si te afecteaza pe tine sau pe cei dragi. In fine, cand sunt implicate multe energii negative, vestile rele nu contenesc sa apara.

Nelinistea si agitatia animalelor de companie este un alt semn ca ceva nu este in regula. Se pare ca prietenii nostri necuvantori simt energiile negative si anumite vibratii imperceptibile noua si agitatia este modul in care incearca sa ne avertizeze ca se intampla nu este deloc bine.

Plantele pe care le tii pe balcon sau pe terasa nu reusesc sa supravietuiasca, ba din contra, se ofilesc si mor chiar daca, aparent, au parte de toate conditiile necesare pentru a se dezvolta optim.

Daca in casa ta este mai mereu frig si o atmosfera apasatoare, caracterizata e tristete si singuratate se poate sa fii inconjurat de energii negative. Si tot acestea influenteaza aspectul casei tale.

ADVERTISING

Daca ai impresia ca oricat de mult ai curata-o, casa ta este murdara, neingrijita, sufocanta si miroase urat, desi ai eliminat toate cauzele posibile… trebuie sa citesti mai departe pentru a afla cum iti dai seama de prezenta energiilor negative.

Prima modalitate prin care poti identifica singur prezenta energiilor negative este sa pui o farfurie cu sare sub pat seara, inainte de culcare. Daca sarea isi schimba culoarea catre o nuanta violacee, ce mai probabil, ceva nu este tocmai in regula cu energiile din casa ta.

Poti incerca sa pui sare vulcanica sub pat sau in cele patru colturi ale casei tale. Daca aceasra isi schimba textura, culoarea sau mirosul, stii deja ce se intampla. La fel daca in paharul cu apa pe care il pui sub pat apar bule de aer.

Aprinde cateva lumanari in casa. Dincolo de faptul ca te vor ajuta sa scapi de energiile negative, iti vor semnaliza prezenta acestora. Cum? E foarte simplu. Daca ceara se scurge doar pe una dintre partile lumanarii, chiar daca lumanarea este plasata pe un spatiu drept, plan, se pare ca in casa ar fi energii negative.

ADVERTISING

Energiile negative pot avea un impact puternic asupra oricui se află în preajma lor. Există astfel metode clare de îndepărtare a fiecărui astfel de moment. Pentru a putea avea o viață liniștită este indicat să privim întotdeauna semnele astrale care ne ajutăm să găsim răspunsul la orice întrebare.

Cum sa scapi de energiile negative

Înainte de a afla care sunt acele metode de îndepărare a energiei negative din casa ta, trebuie să știm că aceste evenimente ne pot afecta stare de spirit, sufletul și relațiile cu cei din jur.

Va face ca toți oamenii care îți trec pragul să aibă o stare deprimantă, letargică și violentă verbal. Pentru a evita teama, liniștea este cel mai bun medicament în astfel de situații.

Construiește un decor minimalist

Una dintre acele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta este construirea unui decor minimalist. Cu cât există mai multe piese de mobilier, cu atât îți vei îngreuna atât spațiul de locuit, cât și mintea.Este indicat să îți alegi cu grijă obiectele de decor și să optezi doar pentru acele piese fără de care nu poți trăi.

ADVERTISING

Un spațiu cât mai aerisit îți poate oferi confortul pe care îl cauți, fără a depune prea mult efort. Reorganizează-te în timp pentru a evita situațiile neplăcute.

Aruncă plantele ofilite

Este foarte important să știm că plantele ofilite aduc energie negativă în fiecare spațiu locuibil. Pentru a ne reîmprospăta mirosurile este indicat să avem întotdeauna grijă cum îngrijim fiecare floare în parte. Sănătatea și armonia tuturor din casă poate depinde de acest lucru. Este cunoscut faptul că plantele absorb acele simțuri negative.

Florile uscate pot aduce momente de anxietate, depresie și chiar dureri de cap. De aceea este important să știm astfel de trucuri.

Arde frunze de salvie

O astfel de curățare spirituală poate elimina energiile negative din casa ta. Atunci când simți că ești supărată, această metodă poate fi utilă și chiar plăcută. Este important să ai notată o mantră pe care să o repeți la interval de câteva minute.

ADVERTISING

Curățarea cu salvie albă este eficient de fiecare dată când ești deprimată sau prezinți stări acute de insomnie. Acesta este una din principalele metode de îndepărtare a energiei negative din casa ta.

Folosește lumină naturală

Atunci când în propria locuință avem parte de prezența luminii soarelui, energia noastră atinge cote maxime. Pentru a rămâne productivi cât mai mult timp este important să ne înconjurăm de lumina naturală. O stare de alertă o pot reprezenta insomniile și ciclurile de somn întrerupte.

Trebuie să fim întotdeauna atenți la semnele pe care corpul nostru ni le trimite. Acestea nu vin niciodată singure, ci însoțite de mici dureri pe care le resimțim.

Aprinde lumânări parfumate

Ca un mic ritual, poți aprinde în fiecare seară lumânări parfumate. Cu toate acestea, nu este indicat să stai în aceeași cameră din care se transmite mirosul. Se spune că aceasta este una dintre cele mai vechi metode pentru îndepărtarea energiilor negative.

ADVERTISING

Atunci când ai o zi încărcată și nu știi cum să îți risipești grijile, o simplă lumânare parfumată îți poate însenina restul perioadei.

Apelează la cristale și uleiuri esențiale

Folosite cu moderație, uleiurile esențiale îți pot aduce o stare de bine, te pot calma și îți pot reda energia pozitivă. Energiile negative sunt anihilate și devin neutre odată ce vibrațiile puternice de santal, salvie sau busuioc ajung să inunde încăperea.

Ca în fiecare practică, nu trebuie să abuzăm de aceste metode. O casă în care iubirea este prezentă va fi întotdeauna ferită de rău.  

ADVERTISING
ADVERTISING