ALTELE

Obiceiuri proaste care aduc ghinionul în casa ta! Nu mai face așa ceva! Greșeala făcută de toți

Deși fiecare generație este specială, având o mentalitate aparte și un stil de viață unic, toți oamenii au un comun un lucru: superstițiile.

Oricine, indiferent de vârsta pe care o are, se teme de ghinion și tânjește după puțin noroc. Astfel că superstițiile și talismanele norocoase continuă să fie respectate și-n ziua de astăzi.

Te sfătuim să renunți la anumite obiceiuri proaste și să arunci câteva obiecte vechi din casa ta, iar norocul va veni treptat spre tine.

Obiceiuri proaste care aduc ghinionul în casa ta! Nu mai face așa ceva! E interzis

Nu lăsa musafirii să spele vasele murdare

Majoritatea românilor își ajută prietenii să facă curățenie când îi vizitează, fără să știe că acest obicei aparent politicos atrage numai ghinion.

Conform superstițiilor, când un musafir spală vasele, norocul fuge din casa gazdei sale. Așa că, dacă nu-i dorești răul amicului tău, explică-i de ce nu poți să-l ajuți cu vasele murdare.

Scapă imediat de mătura veche

Persoanele care urmează să se mute într-o casă nouă trebuie să știe că nu au voie să aducă cu ei anumite obiecte vechi, spre exemplu mătura veche.

Tradiția populară ne spune că dacă aducem o mătură veche într-o locuință nouă, atunci tot ghinionul nostru anterior o să ne urmărească continuu. Te sfătuim să-ți cumperi o mătură nouă, e ieftină.

Vasele sparte atrag sărăcia

Se întâmplă uneori să spargem o farfurie decorativă, însă refuzăm să o aruncăm la gunoi deoarece am primit-o de la o persoană dragă și sperăm că o putem repara cu puțin lipici. Însă toate vasele sparte și cioplite atrag sărăcia în casa noastră.

De asemenea, dacă nu vrei ca ghinionul să fie noul tău coleg de apartement, atunci verifică ce flori decorative ai în casa ta. Anumite plante exotice atrag ghinionul ca un magnet!

Flori care te îmbolnăvesc, scapă imediat de ele, ai grijă de sănătatea ta

Pe lângă ghinion, sărăcie și singurătate, anumite flori ne pot periclita sănătatea noastră și a animalelor de companie.

– ficusul: atrage praf, astfel că persoanele alergice trebuie să-l evite, mai ales noaptea deoarece poate cauza sufocare, insuficiență renală sau vărsături. În plus, frunzele sale sunt toxice pentru animalele de companie;

– leandrul: toxic pentru om și animale;

– crizanteme, floarea-soarelui și margarete: periculoase pentru oamenii alergiți din cauza cantității mari de polen pe care le eliberează;

– limba soacrei: dacă mama soțului/soției tale îți provoacă nervi mereu când vorbește, trebuie să știi că și floarea „limba soacrei” este toxică, atât pentru oameni, cât și pentru animale. Frunzele sale conțin oxalați de calciu, care pot cauza arsuri severe și inflamații;

– aloe vera: toxică pentru câini;

– crinul: provoacă dureri de cap din cauza parfumului puternic și e toxică pentru pisici;