Un preparat de vară, sănătos si copios! Fructe de mare în sos tomat. Rețetă foarte simplă și gustoasă
ADVERTISING
Astăzi avem o rețetă foarte, foarte simplă și gustoasă! Un preparat de vară, sănătos si copios. Fructe de mare în sos tomat… să incepem!
INGREDIENTE:
Vin alb – 100 ml
Fructe de mare congelate ( creveți, calamar, caracatițe )
2 Roșii
1 Ardei iute
5 Căței de usturoi
Ulei de măsline
Sare
MOD DE PREPARARE:
1 – Se dezgheață fructele de mare și se spală foarte bine.
ADVERTISING
2 – Se încing 4 linguri de ulei de măsline și se prăjesc 3-4 minute fructele de mare.
3 – Se pun roșiile decojite și ardeiul iute tăiat rondele. Se amestecă bine și se toarnă vinul.
4 – Se lasă să fiarbă 30 minute la foc moderat. Se pune usturoiul pisat și sare după gust. Se mai lasă 2 -3 clocote și se oprește focul.
ADVERTISING
ADVERTISING